Cupa Suzuki promite dueluri spectaculoase si la Raliul Aradului

Cupa Suzuki promite dueluri spectaculoase si la Raliul Aradului
  • Cinci echipaje vor lua startul la Arad, in cadrul Cupei Suzuki
  • Etapa propune 13 probe speciale si un coeficient marit, de 1.2
  • Cupa Suzuki se vede duminica, 25 august, la GSP TV si West TV Regional
Distribuie pe Facebook

Organizata incepand cu acest sezon in cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop, Cupa Suzuki merge la Arad pentru a oferit concurentilor sai o noua provocare. Cea de-a sasea provocare din acest sezon.

Dupa ce-au facut fata cu brio Raliului Sibiului, nici un echipaj Suzuki nu a abandonat in lupta cu cele mai dure si casante speciale de macadam din Romania!, pilotii din cadrul Cupei Suzuki se pregatesc pentru o noua provocare, programata chiar weekendul acesta. Editia din acest an a Raliului Aradului, caci despre asta este vorba, propune cateva noutati extrem de importante, precum coeficientul marit de 1.2 si impartirea celor 13 probe de-a lungul zilelor de sambata si duminica.

Cupa Suzuki va aduce la Raliul Aradului cinci echipaje si promite sa ofere tuturor celor aflati la fata locului si chiar in fata televizoarelor* dueluri la limita si inclestari dintre cele mai spectaculoase.

„Am reusit pe ultima suta de metri sa strang bugetul necesar participarii la Raliul Aradului si voi incerca sa imi mentin pozitia in cadrul Cupei Suzuki. Din nou voi avea parte de o noutate, urmand sa iau startul avandu-l pe Horatiu Baltador in dreapta deoarece Alexandru Ardelean tocmai a devenit tatic si a ales sa stea acasa cu familia. Ii uram multa sanatate pentru baietelul sau si sa se bucure de el. Revenind la raliu, sper sa functioneze totul perfect intre mine si Horatiu si sa incheiem aceasta etapa pe podium." a spus Calin Bucur.

„Raliul Aradului este unul dintre preferatele mele din cele disputate pe macadam, fiind a treia oara cand iau startul aici. Desi ne lipseste antrenamentul cu modelul Swift Sport pe aceasta suprafata de concurs (nefiind prezenti la Raliul Deltei si evoluand in regim de „avarie” pe cateva probe la Sibiu) asteptam cu nerabdare aceasta etapa si speram sa avem parte de un parcurs care sa ne permita lupta pentru prima pozitie in cadrul Cupei Suzuki, si de ce nu, o clasare pe podiumul clasei 9. Aruncand o privire peste clasamentul din acest moment, Cupa Suzuki este prioritatea noastra!” a declarat Sebastian Gioarsa.

„Am mai luat startul o singura data la Arad si din punctul meu de vedere este una dintre cele mai accesibile etape de macadam din tara iar asta cred ca va aduce un plus modelelor Suzuki in lupta de la Clasa 9 cu modelele Logan. Probele speciale sunt inguste, pline de vegetatie iar pentru fani cel mai spectaculos loc cu siguranta il reprezinta „saritoarea lui Nastase”. Avand in vedere startul in campionat la jumatatea acestuia, Cupa Suzuki reprezinta prioritatea zero pentru mine si Dragos. Ramane sa decidem intre un parcurs in siguranta, care ne-ar putea propulsa pe locul 1 la cupa si un atac maxim in vederea unui rezultat bun la clasa 9” a spus si Alex Mirea.

„Am facut aceasta schimbare la jumatatea campionatului din dorinta de a ocupa un loc pe podiumul final al clasei 9 de care suntem foarte aproape. Anul trecut am ramas placut impresionat de probele speciale de la Arad din punct de vedere al configuratiei si al calitatii macadamului. Intrucat suntem mai multi piloti angrenati in lupta pentru podium, atat la cupa cat si la clasa 9, trebuie sa ne concentram foarte bine, sa fortam si sa nu gresim” a afirmat Madalin Radu Arhire inainte de Raliul Aradului.

”Este prima oara cand particip la aceasta etapa si din cate am inteles Aradul este un raliu cu probe de viteza iar macadamul nu este la fel de dur ca cel de la Sibiu. Lupta in cadrul Cupei Suzuki devine din ce in ce mai palpitanta, toate echipajele inscrise marind ritmul intrucat isi doresc cat mai multe puncte pentru finalul de sezon. Eu si Liviu ne-am propus sa ajungem cu bine la final si sa ne clasam pe podimul cupei.” a spus Ioan Zarug.

*Fanii raliurilor vor putea urmari in direct evolutia concurentilor din cadrul Cupei Suzuki pe posturile de televiziune GSP TV si West TV Regional, acestea urmand sa transmita duminica cele doua parcurgeri ale superspecialei de pe circuitul de karting din Arad, incepand cu ora 10:23 si 13:12.

Distribuie pe Facebook
mai multe