Echipaj 53 - Pregatiri pentru o cursa acasa

Echipaj 53 - Pregatiri pentru o cursa acasa
Echipajul Mihai Lacatus/Andrei Pop se pregateste de startul celei de-a saptea etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop, Raliul Avram Iancu-Ecomax, ce va avea loc la sfirsitul acestei saptamini.
Distribuie pe Facebook


Mihai este optimist in ceea ce priveste cursa de acasa: Imi doresc sa facem o cursa buna acasa. Familia,prietenii si sustinatorii nostri vor veni sa ne vada si sper sa nu-I dezamagim. In ultimele doua curse Sibiu si Tara Barsei am strins citeva puncte (locul II la Cupa la Sibiu si V la Tara Barsei) care ne-au adus pe locul IV la general in Cupa Dacia Ursus. Sintem in obiectivul general propus pentru acest an, sa terminam in top cinci. Speram ca totul sa mearga bine la Cluj, rezultatele din ultimele curse dovedesc ca lucrurile merg asa cum trebuie pentru noi.

Co-pilotul echipajului, Andrei Pop: Sint multumit ca am adunat puncte in ultimele doua etape. Pot sa spun ca nu mai avem probleme in ceea ce priveste colaborarea in cursa si asta ne ajuta foarte mult sa ne concentram asupra rezultatelor. Sintem pe locul patru la general la Cupa, ceea ce este bine pentru acest sezon.

Echipajul 53 Mihai Lacatus (pilot)/Andrei Pop (copilot) alearga pe o Dacia Logan in Cupa Dacia Ursus. Ei sint sprijiniti in sezonul 2008 de Fibrex, Mafcom, Spider Tuning, Spider Shop, Panoramic Hill, Zozo Car si M.M.

In clasamentul general al cupei monomarca ei au acumulat dupa 6 etape disputate 25 de puncte.
Distribuie pe Facebook
mai multe