Echipajul Manu Mihalache / Eugen Rotaru e gata pentru Transilvania Rally

Echipajul Manu Mihalache / Eugen Rotaru e gata pentru Transilvania Rally
Manu si Eugen au pregatit surprize fanilor care vor veni la Raliul Transilvaniei. In standul echipei, vizitatorii pot participa la o tombola cu premii interesante oferite de Pro-X. Cert este ca acest echipaj s-a pregatit nu doar cu premii ci si cu experienta pentru urmatoarea etapa din CNRD 2013.
Distribuie pe Facebook

Din Delta plina de macadam si pana la asfaltul transilvanean au trecut doua saptamani in care s-au remediat problemele tehnice aparute la Tulcea, masina, Mitsubishi Evo 9 fiind, in acest moment, pregatita sa ia startul pe asfalt.

Echipajul Manu Mihalache – Eugen Rotaru a plecat catre Cluj, cu gandul la cei 139 de kilometrii de probe speciale, avand grija sa nu lipseasca din bagaje speranta obtinerii unor rezultate bune.

“Parafrazand un vechi cantec popular as spune ca: lung ii drumul Clujului, dar mai lung al dorului. Plecam la Transilvania Rally constienti ca va fi greu, dar cu un dor nestavilit de rezultate bune, care sa-i bucure pe toti sustinatorii nostri”, a declarat Manu, cu o zi inainte de plecare.

Fanii care vor vizita standul echipajului Manu Mihalache – Eugen Rotaru in parcul service au posibilitatea sa participle la tombola organizata de acestia cu sprijinul partenerului Pro-X. Vor fi acordate 10 premii in valoare totala de peste 2.000 ron constand in produse de intretinere si cosmetica auto.

Distribuie pe Facebook
mai multe