Echipajul Tatu-Florea a obtinut cel mai bun rezultat al anului in raliul Tarii Barsei

Echipajul Tatu-Florea a obtinut cel mai bun rezultat al anului in raliul Tarii Barsei
Echipajul Jean Tatu - Cristi Florea (AS Tuning, masina de competitie Subaru Impreza WRX STI N11) a obtinut locul 2 la clasa 19 la Raliul Tara Barsei Dunlop - KLAR Professional, etapa a 7-a a Campionatului National de Raliuri, desfasurat in 2-3 septembrie la Bucuresti si Brasov.
Distribuie pe Facebook

La finalul raliului, echipajul Tatu-Florea, care alearga de la inceputul anului sub culorile Trenkwalder, una dintre cele mai mari companii de HR din Romania, s-a clasat pe locul 11 general, dupa o cursa frumoasa, dar dificila, in cursul careia cei doi au trebuit sa ia decizii strategice.

"Cea de-a saptea etapa a Campionatului ne-a oferit un traseu frumos dar greu, cu probe speciale de foarte mare viteza, in timp ce preferatele noastre sunt probele tehnice, in care prevaleaza indemanarea pilotului si contributia copilotului. Obiectivul nostru a fost podiumul la clasa 19 si am reusit. Ne doream locul intai, insa la mijlocul cursei am constatat ca pentru aceasta ar trebui sa riscam prea mult, asa ca ne-am multumit sa ne pastram pozitia", a declarat Cristi Florea, navigatorul echipajului.

Echipajul Tatu - Florea spera sa continue parcursul ascendent si la Raliul Iasului, ce va avea loc pe 23-24 septembrie

Trenkwalder este una dintre cele mai mari companii de recrutare, selectie si plasare de personal, avand 9 filiale in Sibiu, Bucuresti, Pitesti, Oradea, Timisoara, Cluj, Iasi, Arad, Brasov cu 70 de consultanti si venituri consolidate de 20 de milioane de euro in 2010 (Trenkwalder si Trenkwalder Sobis). Trenkwalder este membra a Asociatiei Romane a Agentilor de Munca Temporara (ARAMT).

Trenkwalder ofera servicii de consultanta in domeniul HR, training si cercetare de piata. Din portofoliul sau fac parte: BCR, Raiffeisen Bank, Nokia, Continental Automotive Systems, Ambient, Leoni Wiring Systems, Siemens si multe alte companii din domeniul productiei auto, al componentelor electronice si bancar, dar si din alte verticale economice.
Trenkwalder este prezenta in Romania din 2006 prin achizitia companiei locale Sobis Consult. Compania este condusa de Bogdan Florea, care detine 15% din actiuni, actionarul majoritar fiind Trenkwalder Austria - una dintre cele mai mari firme de recrutare si plasare de personal din Europa, cu venituri de peste 1 miliard de euro in 2010 si prezenta in 19 de tari.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 9 Septembrie 2011