Edwin Keleti si Victor Ponta isi doresc victoria acasa

Edwin Keleti si Victor Ponta isi doresc victoria acasa
Echipajul Edwin Keleti/Victor Ponta vrea o victorie la grupa A in Raliul Clujului Mobil1 Star Lubricants, etapa care pentru Edi are o semnificatie aparte: este “raliul de acasa”.
Distribuie pe Facebook

Inainte de deschiderea recunoasterilor oficiale Edwin si-a anuntat oficial obiectivul pentru a patra etapa a Campionatului National de Raliuri “Dunlop”. “Raliul Clujului este unul care chiar daca are putine probe speciale trebuie abordat ca unul foarte dificil si tehnic. In plus, este raliul de acasa in care sper sa facem o figura frumoasa si evident ca ne dorim victoria la grupa A. Este ultima confruntare din acest sezon pe asfalt si sper ca totul sa mearga bine pentru noi. Salutam eforturile facute de organizatori pentru ca aceasta competitie sa figureze in calendarul Federatiei Internationale a Automobilismului si imi doresc ca ele sa fie intr-un ceas bun pentru binele automobilismului sportiv de performanta din Romania.”

Victor Ponta
crede ca e momentul ca si un bucurestean sa castige ceva la Cluj: “Este pentru prima data cand particip la Cluj pe asfalt si sunt nerabdator sa incepem cursa. Anul trecut am mers doar pe macadam la Cluj. Sunt foarte optimist pentru ca suntem acasa la Edi care stiu ca isi doreste enorm o victorie pe un traseu care ii este familiar. Din moment ce facem echipa, eu vreau sa arat ca si un bucurestean poate sa castige ceva la Cluj. Sper sa nu avem ghinioane si totul sa decurga bine.”

Edwin Keleti si Victor Ponta concureaza in sezonul 2009 la grupa A pe o masina Renault Clio RS cu ajutorul sponsorilor TI Suerom, Aauto Equip, Rin Grand Hotel Bucuresti si Pirelli.
Distribuie pe Facebook
mai multe