Edwin Keleti/Victor Ponta: Atacam podiumul!

Edwin Keleti/Victor Ponta: Atacam podiumul!
Edwin Keleti si Victor Ponta sunt hotariti sa-si consolideze pozitia de lideri ai grupei A in Campionatul National de Raliuri Dunlop. Echipajul vizeaza prima treapta a podiumului la grupa in a treia etapa a Campionatului, Raliul Tirgu-Mures.
Distribuie pe Facebook

Edwin Keleti: Un raliu nou pentru toată lumea, ceea ce este bine din punct de vedere sportiv pentru că este important ca echipajele să fie puse la încercare pe niște trasee pe care nu le cunosc din alți ani. Raliul Tîrgu-Mureș are câteva probe speciale foarte scurte care nu au nici o relevanță pentru un Campionat de Raliuri, dar care, pe de altă parte, pun în valoare proba dintre Praid și Gheorgheni, o probă absolut senzațională! Cred că această probă (P.S.6 Praid, P.S.7 Borzont) candidează pentru unul din primele trei locuri între probele tari din Campionatul nostru. Asfaltul în unele zone este destul de distrus, ceea ce va complica puțin lucrurile. Sunt convins că pneurile Pirelli vor fi în continuare de partea noastră pe sectoarele unde asfaltul este de bună calitate. Din rațiuni obiective pentru recunoașteri am apelat la această etapă la vechiul nostru prieten Tudor Mârza, dar împreună cu Victor vom ataca pentru a ne păstra poziția de lideri ai grupei A. Cred că mașina noastră este foarte potrivită pentru proba lungă și mai puțin pentru cele scurte care au sectoare lungi de linii drepte unde nu e vorba de pilotaj ci de viteze finale foarte mari.

Victor Ponta: Abia aștept Raliul de la Tîrgu-Mureș pentru că am nevoie de o pauză în activitatea mea extra-sportivă. Îmi pare rău că nu am putut fi aproape de Edi la recunoașteri, dar abia aștept să ne apucăm de treabă. Sunt convins că între timp adversarii noștri direcți s-au pregătit foarte bine și ne va fi ceva mai greu decât la primele două etape. Mergem însă hotărîți și sper să ne conslidăm poziția în Campionat.

Echipajul 99, Edwin Keleti/Victor Ponta a câștigat primele două etape ale Campionatului Național de Raliuri Dunlop la grupa A, fiind liderii acestei grupe cu un total de 50 de puncte. Ei concurează pe un Renault Clio R3 Maxi Evo 2009 și sunt susținuți în acest an de Jack Daniel's, Renault România, Pirelli România, Colgate-Palmolive (România) prin Mennen Speed Stick, Rin Grand Hotels, Ixell şi Autovit.ro.

Raliul Tîrgu-Mureș se va desfășura la sfârșitul acestei săptămâni (4-5 iunie) pe mai multe sectoare de drum din județele Mureș și Harghita. Organizatorii au pregătit 12 probe speciale însumând 100 de kilometri, dintre care două superspeciale în Tîrgu Mureș, la începutul și finalul concursului.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 3 Iunie 2010