Fii copilotul lui Bogdan Marisca la Raliul Clujului

Fii copilotul lui Bogdan Marisca la Raliul Clujului
Rompetrol si Napoca Rally Academy iti ofera sansa de a trai senzatiile dintr-o masina de raliu, alaturi de unul dintre pilotii de top ai Romaniei. Pasionatii de motorsport sunt invitati, in zilele de 25 si 26 mai, intre orele 17,00 si 18,00, in statia Rompetrol de pe Calea Turzii nr. 222, din Cluj Napoca, sa-l intalneasca pe Bogdan Marisca - pilot in Campionatului National de Raliuri (CNR).
Distribuie pe Facebook
Alaturi de echipa tehnica, langa masina de concurs Bogdan va oferi sfaturi si recomandari privind condusul defensiv pentru reducerea numarului de accidente si cresterea sigurantei rutiere si va impartasi din experienta sa de pilot in CNR.
"Tot ceea ce facem atunci cand ne urcam la volanul unei masini de raliu este pentru a oferi publicului un spectacol cat mai bun. Victoria inseamna foarte putin, fara sustinerea celor care cred in tine, etapa de etapa si spera ca vei ocupa un loc pe podium. Aceasta actiune, pe care am dezvoltat-o alaturi de Rompetrol, ofera publicului sansa sa fie mai aproape de astfel de competitii, in acelasi timp promovand condusul defensiv si siguranta in trafic", declara Bogdan Marisca.
Pe langa ocazia de a-l cunoaste personal pe pilotul NRA, Bogdan Marisca, cei ce vor alimenta in benzinaria Rompetrol vor primi cadouri pentru masinile pe care le conduc. In acelasi timp, ei au ocazia sa castige un tur de circuit cu Bogdan la Shakedown - ul premergatoar Raliului Clujului.
"Pe probele speciale trebuie sa dai tot ce ai mai bun, sa impingi limitele tale si ale masinii la maxim. Pe strada, pe drumurile publice, lucruri stau insa altfel: aici un moment de neatentie si nerespectarea regulilor de circulatie poate avea consecinte drastice. Una din misiunile noastre este sa promovam aceste valori, iar prin aceste actiuni vrem sa ne apropiem de soferii din Romania, explicandu-le in acelasi timp care sunt riscurile la care se expun atunci cand transforma strada in circuit", completeaza Bogdan.
Actiunea se inscrie in campania Rompetrol de sustinere a programului initiat de Organizatia Natiunilor Unite (ONU) pentru reducerea numarului de accidente si cresterea sigurantei rutiere in urmatorii 10 ani, "Decada Actiunii pentru Siguranta Rutiera (Decade of Action for Road Safety)".
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 26 Mai 2011