Final incendiar in a IV-a etapa a CNK Dunlop 2012

Final incendiar in a IV-a etapa a CNK Dunlop 2012
Distribuie pe Facebook
Revenit pe pista de karting de la Tunari, Campionatul National de Karting DUNLOP 2012 a aliniat la start nume mari ale motorsportului romanesc precum Claudiu David si Dan Spuderka
Desfasurata in acest week-end pe pista circuitului AMCKart de langa Bucuresti, cea de-a patra etapa a Campionatului National de Karting Dunlop 2012 a aliniat la start 49 de piloti licentiati FRAS. Printre acestia s-au numarat si nume importante ale motorsportului romanesc precum Claudiu David si Dan Spuderka.
In ciuda vremii toride care a topit asfaltul si a rupt aderenta karturilor puternice si hotarate sa castige, 12 piloti s-au aliniat la stratul clasei KZ2, in timp ce la clasa celor mai mici, KID KART, competitia a crescut pana la 10 piloti pe grila.
Fara surprize s-au desfasurat cursele la clasele KF3 si KF2 unde structura podiumului final a fost aceasi in ambele manse de concurs: Anton Bianca, Bogdan Robert si Murariu Andrei Cornel la KF3 si, respectiv, Iorgulescu Tiberiu, Gal Teodor si Cascatu Alexandru Emilian la KF2.
Rasturnari de situatie au fost atat la clasele mici, PUFO, KID Kart si MINI, cat si la Rotax, unde Vonica Daniel a castigat in ambele manse de concurs, dar cei de pe locurile 2 si 3 si-au inversat pozitiile in mansa a doua de concurs, astfel ca podiumul final al etapei a IV-a a CNK Dunlop 2012 a fost completat de Marcu Radu pe 2 si Tiuca Dan, pe 3.
La PUFO, Bota Marco a condus detasat in fata competitorilor sai, cele mai mari rivalitati ale clasei fiind intre Chiorean Tudor, Naghen Serban si Stoian Matei. Desi in mansa 1 de concurs, Chiorean Tudor se afla pe locul secund, iar Naghen Serban doar pe locul 4, in mansa secunda, acestia si-au inversat pozitiile, in final Naghen Serban adjudecandu-si cel mai mare numar de puncte din acesta confruntare.
La clasa KID KART, pilotul descalificat in prima mansa de concurs, Veres Gabor, a plecat de pe ultima pozitie a grilei de start in cea de-a doua mansa si si-a adjudecat bronzul etapei, completand podiumul cu Manolache Stefan pe prima pozitie si Porge Stefan pe cea de-a doua.
Victoria decisiva la MINI si-a adjudecat-o Gyenge Vlad, cu o ascensiune spectaculoasa de doua locuri in mansa a doua, devansandu-i pe cei din topul primei manse: Anton Eduard, cazut pe doi si Dina Alexandru, cazut pe trei.
Prima treapta a podiumului etapei a IV-a a CNK Dunlop 2012 la clasa regina KZ2, i-a revenit lui Arabadzhiev Vladimir. Aflat la prima sa participare la o etapa din CNK Dunlop, pilotul bulgar s-a inscris in competitie ca pilot al clubului sportiv roman CRG si a invins pe pista de la Tunari, de langa Bucuresti, in ambele manse de concurs. Pe locul doi a urcat italianul lider in clasmentul la zi al competitiei, Campagnoni Nazareno, iar pe trei pilotul roman Leah Vlad.
Urmatoarea etapa a CNK DUNLOP 2012 se va disputa pe circuitul de karting din ARAD, in perioada 25-26 august a.c.

Pentru mai multe informatii vizitati pagina de facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina oficiala a federatiei www.fras.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 6 August 2012