HAT-TRICK pentru Edwin Keleti si Victor Ponta

HAT-TRICK pentru Edwin Keleti si Victor Ponta
Edwin Keleti si Victor Ponta au urcat pentru a treia oara consecutiv pe prima treapta a podiumului grupei A in Campionatul National de Raliuri Dunlop. Dupa victoria din Raliul Tirgu-Mures, echipajul are 75 de puncte in clasament si isi consolideaza astfel pozitia de lider al grupei.
Distribuie pe Facebook

Edwin Keleti: Suntem foarte fericiti! Avem trei victorii din tot atatea posibile in acest sezon si e clar un rezultat care demonstreaza inca o data consistenta echipajului nostru. Dupa cum se stie, Victor nu a putut fi prezent la recunoasteri din motive obiective, si totusi am facut acelasi echipaj invingator in cursa. Ii multumesc pentru felul in care a dictat si a avut incredere in ce am scris noi la recunoasteri. Raliul de la Tirgu-Mures a fost unul al contrastelor, cu o superspeciala de exceptie ca amplasament, cu o proba lunga foarte frumoasa demna de top trei in Campionatul Romaniei. Celelalte probe scurte, conjunctural trebuiau puse in programul competitiei, dar nu prea isi au locul intr-un Campionat National. Masina s-a comportat foarte bine si asa cum anticipam pneurile Pirelli si-au facut treaba in conditii inselatoare si diferite de aderenta. Cele trei victorii de pana acum ne obliga in continuare. Intotdeauna ai putin mai multe emotii cand alergi acasa, daca ma gandesc la Raliul de la Cluj care urmeaza. Cred insa ca suntem suficienti de maturi incat sa mergem foarte tare fara sa riscam prea mult si e clar ca ne dorim o victorie si acolo.

Victor Ponta: Sunt foarte multumit de rezultat, dar acum incep sa am emotii pentru cele doua raliuri care urmeaza. La Cluj Edi este acasa si trebuie sa castigam iar Sibiul e raliul care n-a fost prea prietenos cu noi. Ne prinde bine victoria de aici si ne motiveaza pentru cele doua etape mai speciale. Proba lunga (PS6, PS12) de la Tirgu-Mures este foarte frumoasa, la fel si superspeciala. Restul probelor au fost cam scurte, dar au contat in economia cursei.

Edwin Keleti si Victor Ponta au castigat la grupa A toate cele trei curse desfasurate pana acum in Campionatul National de Raliuri Dunlop. In acest sezon ei sunt sprijiniti de Jack Daniel's, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, Rin Grand Hotels, Ixell si Autovit.ro.

Raliul Tirgu-Mures s-a desfasurat pe asflat la sfarsitul saptamanii trecute (4-5 iunie) pe mai multe sectoare de drum din judetele Mures si Harghita. Organizatorii au pregatit 12 probe speciale insumand 100 de kilometri, dintre care doua superspeciale in Tirgu-Mures, la inceputul si finalul concursului.
Distribuie pe Facebook
mai multe