Jack Daniel's Rally Team, locul 2 in clasamentul general al raliului de la Bacau

Jack Daniel's Rally Team, locul 2 in clasamentul general al raliului de la Bacau
Distribuie pe Facebook

Echipajul "Jack Daniel's Rally Team" compus din Gergo Szabo si Borbely Karoly a dus pe podium mesajul de responsabilitate sociala "Condu responsabil: nu bea la volan!", clasandu-se pe locul 2 in clasamentul general al Raliului Moldovei. Cea de-a treia etapa a Campionatului National de Raliuri 2012, raliul Moldovei s-a dovedit a fi o etapa incununata de succes pentru echipa formata din Gergo Szabo si Borbely Karoly.

La finalul unei lupte spectaculoase impotriva echipajului de renume mondial, format din fostul vicecampion mondial Francois Delecour si Dominique Savignoni, echipajul "Jack Daniel's Rally Team" s-a clasat pe locul 2. Gergo Szabo si Karoly Borbely, despre etapa a treia: "Pentru noi a fost o adevarata onoare sa concuram cu un astfel de echipaj de talie internationala. Francois Delecour este un vicecampion mondial, dublu castigator al renumitului raliu Monte Carlo si am avut ce sa invatam de la el atat ca si profesionist cat si ca om. Are 31 de ani de experienta si este un pilot legendar.

Am facut o cursa spectaculoasa si am reusit sa ne mentinem in acelasi timp de concurs cu ei pana la momentul cand suspensia fata dreapta s-a rupt, moment in care ne-am decis sa conservam rezultatul. La final de cursa, Francois declara ca Gergo a condus magnifique".
Echipajul compus din Rares Tomita si Csegzy Levente a reusit sa se claseze pe pozitia a 5-a, la clasa 3, dupa o lupta stransa cu alte 6 echipe, soldata si cu un abadon. Echipa "Jack Daniel's Rally Team" condusa de Catalin Berari a reusit si ea un rezultat notabil, clasandu-se pe locul 4, la clasa 11.

Rares Tomita si Csegzy Levente despre etapa a treia: " A fost o etapa grea pentru noi si plina de peripetii. In prima de zi de raliu am avut o iesire in decor ca urmare a unui derapaj intr-un viraj periculos, dar ne-am revenit repede si cu ajutorul celorlalti colegi care ne-au ajutat. Ne bucuram ca la final am reusit sa ne clasam pe locul 5 si respectiv pozitia a doua la juniori". "Raliul Bacaului a fost o provocare pentru noi pentru ca eram obligati sa recuperam diferenta de puncte generata de cele doua abandonuri. Am reusit sa ne clasam pe locul patru si speram sa reducem din ce in ce mai mult diferenta de puncte in etapele viitoare", a declarat Catalin Berari dupa Raliul Moldovei.

Distribuie pe Facebook
mai multe