Jack Daniel's Rally Team, pregatita pentru Raliul Timisoarei

Jack Daniel's Rally Team, pregatita pentru Raliul Timisoarei
'Jack Daniel's Rally Team' ia startul celei de-a doua etape din Campionatul National de Raliuri - Raliul Banatului, vineri 27 aprilie si sambata 28 aprilie. Astfel, mesajul de responsabilitate sociala 'Condu responsabil: nu bea la volan!' ajunge in acest an si la Timisoara.
Distribuie pe Facebook
Etapa din judetul Timis a fost reintrodusa in editia din 2012 a competitiei, desfasurandu-se pe traseul traditional de asfalt din zona lacului Surduc. Echipa 'Jack Daniel's Rally Team' va participa la aceasta etapa in formula completa, Florentin Petre concurand alaturi de copilotul sau Hristo Hristov, la volanul unui Renault Clio Super 1.6, inscrisa la clasa 6 de concurs.

"Sunt foarte incantat sa particip la o astfel de competitie. Este adevarat ca am putine emotii, caci este prima mea participare la un concurs de raliuri. Insa ma simt pregatit de start din toate punctele de vedere si sunt foarte increzator in fortele proprii", a declarat Florentin Petre inainte de Raliul Timisoarei.

Gergo Szabo si Karoly Borbely, despre etapa a doua: "Pornim in cursa cu un scop clar - acela de a castiga, asa cum am facut-o si cu alte ocazii la acest raliu. Este un traseu echilibrat, portiunile de viteza alterneaza cu cele tehnice, iar probele speciale sunt de foarte buna calitate. Dupa intamplarea din Brasov, ne-am asigurat ca masina este pregatita de victorie."

"Pentru Raliul Timisoarei ne-am pregatit cu numeroase teste. Avand experienta de la Raliul Brasovului, am reusit sa aducem masina in parametri normali, astfel ca speram la un loc fruntas in aceasta etapa", a mentionat Catalin Berari.

Echipajul Rares Tomita / Csegzy Levente a adaugat: "Asteptam cu nerabdare Raliul Timisoarei, este o configuratie de probe care ne place foarte mult. Masina noastra de concurs are imbunatatiri fata de etapa din Brasov, pe care speram sa le fructificam si sa aducem puncte echipei. In plus, dorim sa ii multumim in mod special lui Titi Aur pentru sprijinul acordat echipajului nostru".

Despre 'Jack Daniel's Rally Team':

'Jack Daniel's Rally Team' aduce mesajul sau de responsabilitate sociala in atentia iubitorilor de raliuri, prin echipajele:

  • Gergo Szabo / Karoly Borbely, Mitsubishi Evo 10;
  • Catalin Berari / Robert Maior, Mitsubishi Evo 6;
  • Rares Tomita / Csegzy Levente, Mitsubishi Evo 9;
  • Florentin Petre / Hristo Hristov, Renault Clio Super 1.6.
Distribuie pe Facebook
mai multe