Keleti si Ponta: Raliul de acasa ne obliga

Keleti si Ponta: Raliul de acasa ne obliga
A patra etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop, Raliul Clujului Mobil1, este una dintre cele mai importante curse ale sezonului pentru echipajul Edwin Keleti si Victor Ponta. Edwin Keleti se afla acasa, ceea ce presupune o presiune in plus pentru echipajul 99, liderul clasamentului general al grupei A.
Distribuie pe Facebook

Edwin Keleti: Raliul de casa are o importanta deosebita pentru orice pilot. Suntem in fata propriilor sustinatori, ai familiei si prietenilor care, evident, asteapta un rezultat bun din partea noastra. Stiu ca si pentru Victor cursa de la Cluj e la fel de importanta ca pentru mine si sunt convins ca totul va fi bine pus la punct la momentul startului. Vom aborda cursa cu aceeasi seriozitate ca pina acum fara insa sa fortam in plus. Cred ca o victorie reprezinta un target realist. Conditiile meteo din ultima vreme si probabil starea drumurilor pe durata cursei ne vor pune la incercare, dar sunt sigur ca pneurile Pirelli de ploaie pot face diferenta, daca e cazul. Masina este pregatita iar pentru cursa de acasa beneficiem de un up-grade al electronicii, oferit de Renault Sport Technologies.

Victor Ponta: La Cluj Edwin este acasa si trebuie sa castigam si aici. Este vorba de un Raliu care are o semnificatie aparte pentru noi, ceea ce ne motiveaza in plus. Cele trei victorii obtinute pana acum sunt si ele un factor motivant pentru ca trebuie sa le aratam de ce suntem in stare si celor de acasa. Sunt convins ca vom reusi sa gestionam cursa ca celelelalte etape din acest sezon si sper ca totul sa fie bine la final.

Edwin Keleti si Victor Ponta conduc clasamentul grupei A in Campionatul National de Raliuri Dunlop, cu un total de 75 de puncte obtinute in urma celor trei victorii, din tot atatea posibile. In acest sezon ei sunt sprijiniti de Jack Daniel's, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, Rin Grand Hotels, Ixell si Autovit.ro.

Raliul Clujului Mobil1 2010 se va desfasura vineri (25 iunie) si sambata (26 iunie) in Cluj Napoca si zona de munte a judetului. Organizatorii au pregatit in acest an doua superspeciale, una vineri seara si alta sambata la finalul cursei in parcarea Polus Center Cluj. Intre cele doua probe spectacol, concurentii vor alerga sambata alte sase probe speciale pe bucla Tarnita-Rasca-Capus.

Distribuie pe Facebook
mai multe