La Arad a fost un raliu bun, dar cu probleme, pentru Titi Aur

La Arad a fost un raliu bun, dar cu probleme, pentru Titi Aur
La prima prezenta pe specialele Raliului Aradului, echipajul COSMOTE Titi Aur / Karoly Borbely s-a clasat pe locul 6, la capatul unui parcurs bun insa perturbat de un incident pe proba speciala 5.
Distribuie pe Facebook

"Un traseu foarte interesant pigmentat cu toate ingredientele unui raliu de macadam adevarat, saritori, treceri prin apa etc. Din pacate pentru noi tocmai o trecere prin apa ne-a cauzat mari probleme pe proba 5. Am facut o pana de cauciuc la roata stanga spate cu aproximativ 4 kilometri inainte de finalul probei si din acest motiv inainte de trecerea prin apa masina a derapat puternic si nu am mai putut aborda traiectoria corecta. Impactul cu apa a fost foarte puternic si ne-a provocat avarii serioase la partea din fata a masinii. Am pierdut scutul si au fost avariate printre altele intercooler-ul si radiatorul de ulei i-ar motorul nu a mai functionat normal. A trebuit sa ne oprim si am crezut ca asta a fost, insa pe masura ce apa s-a evaporat motorul si-a revenit si am putut continua.


In parcul de service am rezolvat toate problemele, insa pe ultimele probe desi am folosit cu acelasi tip de pneuri ca si in prima parte a zilei nu am mai reusit sa intru in ritmul bun avut initial, n-am mai regasit increderea in masina si asta s-a vazut in timpii obtinuti" a declarat Titi Aur la finalul Raliului Aradului.
Punctele obtinute la Arad mentin echipajul COSMOTE pe locul 6 al clasamentului general cu numai o etapa ramasa din actualul sezon Campionatului National de Raliuri Dunlop 2010.

Ultima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2010, Raliul Iasiului ce se va desfasura intre 7 si 9 octombrie.


Credit foto: Motor Media Photo
CNR 2010 / Clasament General (7/8 etape)

1. G. Szabo 108 p, 2. V. Porcisteanu 92 p, 3. B. Marisca 89 p, 4. D. Gartofan 81 p, 5. C. Spitzmuller 76 p, 6. T. Aur 55 p, 7. M. Mihalache 40 p, 8. M. Tempestini 39 p, 9. E. Keleti 32 p, 10. O. Popa 20 p...

Distribuie pe Facebook
mai multe