Liderul general in Delta Rally, Francois Delecour, a fost exclus din clasament

Liderul general in Delta Rally, Francois Delecour, a fost exclus din clasament
Ocupantul primei pozitii la general in cadrul Raliului Deltei, Francois Delecour, a fost exclus din clasamentul oficial pentru incalcarea regulamentului.
Distribuie pe Facebook

Colegiul Comisarilor Sportivi (CCS) a decis excluderea lui Francois Delecour pentru incalcarea regulamentului de parc inchis si a regulilor de service din Regulamentul CNRD 2013). Totodata, s-a decis si excluderea echipei ESD din clasamentele Raliului Deltei 2013 si refacerea clasamentelor raliului.

Cei din CCS au analizat scrierile dosarului de post Comisar Parc si au aflat astfel ca echipa ESD a incalcat regulamentul. Mai precis, mecanicii au lucrat la masina Peugeot in parcul inchis, lucru interzis de regulament. Dupa audierile arbitrilor si a membrilor echipe ESD, CCS a luat masura de excludere a pilotului si a echipei ESD Rally Team din clasament.

Francezul Delecour ocupa prima pozitie, insa dupa eliminare, Gergo Szabo a urcat pe prima pozitie, podiumul clasamentului general fiind completat de Bogdan Marisca si Edwin Keleti. Tot in urma acestei decizii, Napoca Rally Academy a urcat pe primul loc in clasamentul pe echipe, urmatoarele doua pozitii fiind ocupate de Bacau Rally Team si BCR Leasing Rally Team. Reprezentatii ESD Rally Team au anuntat ca vor contesta decizia luata de CCS.

Distribuie pe Facebook
mai multe