Maine e spectacol de zile mari - Rompetrol Racing Challenge, ultima etapa la Bucuresti

Maine e spectacol de zile mari - Rompetrol Racing Challenge, ultima etapa la Bucuresti
Rompetrol Racing Challenge, platforma dezvoltata de catre Grupul Rompetrol in parteneriat cu Napoca Rally Academy se apropie de Marea Finala de la Bucuresti. Aici se va desemna pilotul Rompetrol ce va participa anul viitor in Campionatul National De Raliuri.
Distribuie pe Facebook

"Fanii motorsportului au reactionat extraordinar la provocarea Rompetrol Racing Challenge iar rezultatele de pana acum au confirmat entuziasmul si seriozitatea cu care a fost primita aceasta platforma. Sansa unica in Romania de a participa in Campionatul National de Raliuri 2011 a atras tineri cu adevarat pasionati, pe care suntem mandri sa ii sustinem in visul lor de a deveni piloti profesionisti" - Petrian Radulescu, director marketing Rompetrol Downstream.

Dupa ultima etapa la Cluj si acordarea wild card-ului competitiei, cei mai buni 10 concurenti vor lua startul in Marea Finala, la Bucuresti, sambata 25 septembrie, pe circuitul special amenajat la Baneasa Shopping City, incepand cu ora 15:00.

Antrenati saptamana aceasta la un nivel superior de catre pilotii de la Napoca Rally Academy, cei 10 aspiranti la titlul de campion Rompetrol Racing Challenge se vor intrece sambata pe circuitul special amenajat de la Baneasa Shopping City cu un singur gand: ocuparea locului de pilot in Campionatul National de Raliuri 2011.

"Experienta Rompetrol Racing Challenge este unica nu numai pentru participanti, ci si pentru mine si echipa mea. Este flatant sa fii inconjurat de tineri care au intrebari, vor sa stie, sa vada, sa invete. Mai mult, ceea ce este cu adevarat fascinant este sa descoperi omul din spatele visului si sa-l cunosti, iar platforma aceasta nu a reunit doar aspiranti la statutul de pilot profesionist, a reunit o multime de oameni deosebiti si a deschis un nou orizont pentru toata lumea, inclusiv pentru noi" - Bogdan Marisca, pilot Napoca Rally Academy si partener al Rompetrol Racing Challenge.

Maine e spectacol de zile mari - Rompetrol Racing Challenge, ultima etapa la Bucuresti

Competitia va fi acerba intre concurenti, a caror varsta variaza intre 18 si 36 de ani, iar spectacolul va fi completat cu demonstratii ale pilotilor profesionisti Bogdan Marisca si Danny Ungur, cat si concerte.

NU UITA - Maine are loc ultima etapa din Rompetrol Racing Challenge la Baneasa Shopping City, incepand cu ora 15:00!

Rompetrol Racing

Distribuie pe Facebook
mai multe