Manu Mihalache la Delta Rally 2013

Manu Mihalache la Delta Rally 2013
Pentru Manu Mihalache, etapa din week-endul trecut de la Tulcea, in cadrul Delta Rally a fost una noua si plina de lectii folositoare. Revenit dupa 20 de ani de absenta, Raliul Deltei a fermecat pilotii si publicul, ducandu-i cu gandul la trecut si la competitiile sportive care se tineau aici, aproape de Dunare.
Distribuie pe Facebook

Dupa ce a participat la Bucharest Wheels Arena, un eveniment de anvergura in capitala, Manu Mihalache a plecat spre Tulcea la Raliul Deltei.

Dupa o pana pe prima proba speciala si o defectiune a casetei de directie pe cea de-a doua proba, pilotul brasovean a declarat abandon in prima zi de concurs.

“A fost un raliu extraordinar. Sincer, nu ma asteptam la o astfel de organizare; incepand cu parcul service, traseele, detaliile administrative, spectatorii, totul a fost la superlativ” a declarat Manu Mihalache.

Manu Mihalache la Delta Rally

Dupa eforturi mari din partea echipei tehnice, Manu s-a intors pe traseu a doua zi alaturi de Eugen Rotaru si a reusit rezultate pozitive. In doua dintre cele 5 probe de concurs s-a clasat pe locul 3.

“Dezamagit de rezultat? Si da si nu. Evident, in prima zi am fost suparat de ceea ce ni s-a intamplat. Insa, am dovedit, in cea de-a doua zi de concurs, ca deplasarea noastra la Tulcea nu a fost zadarnica. Am mers bine, rezultatele au fost multumitoare, in conditiile in care nu am dorit sa fortam masina si sa ne expunem riscului de a abandona din nou, probele fiind de foarte mare viteza, tehnice, solicitante pentru echipaj dar si pentru masina. Vom reveni cu mare placere si la anul, mai puternici, mai hotarati sa obtinem rezultate notabile. Multumesc partenerilor Euroins, Air Broker, Pro X si Repsol care imi sustin participarea in Campionatul National de Raliuri Dunlop. Multumesc familiei, fanilor si prietenilor pentru sprijin si pentru gandurile bune” a adaugat Manu Mihalache.

Credit foto: Catalin Stoia

Manu Mihalache la Delta Rally

Distribuie pe Facebook
mai multe