Napoca Rally Academy face schimbari in echipaje

Napoca Rally Academy face schimbari in echipaje
Pentru a creste performanta echipelor de pilotaj care formeaza Napoca Rally Academy, au avut loc cateva schimbari majore. Mai exact, cativa piloti si copiloti s-au schimbat sau au facut rocada.
Distribuie pe Facebook

Delta Rally va fi prima etapa din CNR in care Simone Tempestini va face echipaj cu Dorin Pulpea, actualul copilot al lui Marco Tempestini. Acesta va participa in competitii alaturi de Lucio Baggio.

Tot incepand cu etapa de la Tulcea, in cadrul echipei va reveni Vlad Cosma care va concura pe o masina Dacia Logan si va face echipaj cu Sergiu Itu. „Din pacate nu am gasit bugetul necesar pentru Vlad de a participa cu o masina cu tractiune integrala. Totusi, sa stea un an departe de probe nu era cea mai buna solutie pentru el si am decis sa-l sustinem pentru a participa la restul etapelor”, a spus Marco Tempestini.

„Toate incercarile noastre de a gasi un buget pentru sezonul 2013 au esuat si singura optiune ramasa pentru noi a fost Dacia Logan. Pentru mine este important sa particip la curse in continuare si am inceput deja pregatirea pentru sezonul viitor. Sunt sigur ca voi face o echipa buna cu Sergiu Itu si o sa-l ajut sa acumuleze cat mai multa experienta”, a spus si Vlad Cosma.

In acest week-end va avea loc Turul Corsicii. Aici, Marco Tempestini va participa tot alaturi de Dorin Pulpea, iar la aceasta competitie va mai participa si echipajul Bogdan Marisca/Sebastian Itu. „Pentru 2013 ne-am fixat niste obiective ambitioase si ideea acestor schimbari este tocmai de a creste nivelul de performanta in cadrul echipei. Simone avea nevoie de un copilot cu experienta mare, iar Sergiu Itu poate sa acumuleze experienta alaturi de Vlad Cosma”, a completat Marco Tempestini.

Distribuie pe Facebook
mai multe