Napoca Rally Academy - Mereu impreuna!

Napoca Rally Academy - Mereu impreuna!
Campionatul National de Raliuri Dunlop se apropie cu pasi repezi de final, iar cele sase echipaje ale Napoca Rally Academy vor lua startul in weekend, la Raliul Tara Barsei, cu gandul sa obtina cat mai multe puncte pentru echipa.
Distribuie pe Facebook
Pentru ca s-au simtit foarte bine la bordul Skodei Fabia S2000, Marco Tempestini si Dorin Pulpea vor lua startul la Brasov pe aceasi masina "Anul acesta, Subaru pare mult mai potrivit pentru raliurile din afara tarii. Pentru ultima etapa de la Iasi luam in calcul startul pe o noua masina." explica Marco, dupa ce a setat weekendul trecut Subaru Impreza R4 la Trofeul Campulung Muscel pentru raliurile din Intercontinental Rally Challenge. "Imi doresc sa fim feriti de ghinion la Raliul Tara Barsei si sa obtinem cat mai multe puncte, in special pentru echipa." a mai adaugat Marco Tempestini.

Napoca Rally Academy - Mereu impreuna!

Vicecampionul de anul trecut, Bogdan Marisca va lua startul la Raliul Tara Barsei alaturi de Sebastian Itu pe acelasi Mitsubishi Lancer Evo9, care a fost revizuit complet dupa etapa anterioara. "La Brasov vom evolua cu gandul la puncte, spectacol si fani. Mutarea supespecialei de la Baneasa este o idee buna pentru sportivi dar nu la fel de potrivita pentru parteneri." a declarat Bogdan Marisca. "Ar fi bine sa luam exemplul altor sporturi care au reusit in Bucuresti sa organizeze evenimente foarte bune in locatii mult mai centrale, precum Palatul Parlamentului, unde publicul a fost prezent in numar foarte mare." a mai adaugat acesta.

Napoca Rally Academy - Mereu impreuna!

Dupa ce au castigat primele cinci raliuri la clasa 11, Daniel Ungur si Anton Avram au devenit campioni nationali inca de etapa trecuta. Reveniti pe un Subaru Impreza STI de clasa 3, ei vor utiliza aceasi masina la ultimele doua raliuri din acest sezon. "Noi suntem fani ai superspecialelor din centrul oraselor si proba din Brasov ni se pare foarte potrivita pentru acest lucru. Sper sa putem oferi publicului spectacolul pe care-l asteapta si cu care i-am obisnuit. Sambata vom incerca sa fim cat mai rapizi si sa aducem cat mai multe puncte echipei." spunea Danny inaintea startului de la Raliul Tara Barsei.

Napoca Rally Academy - Mereu impreuna!

Vlad Cosma si Florin Dorca vin la Brasov dupa doua evolutii excelente, la capatul carora au iesit invigatori in clasamentul masinilor cu doua roti motrice. Pentru cei doi, singura tactica disponibila este atacul, de la start pana la final. "La Tara Barsei ne jucam probabil ultima sansa pentru titlul de campioni, asa ca vom ataca de la inceput. Ne plac probele si sper sa avem parte iarasi de o lupta la miimi de secunda cu adversarii nostri. Dupa doua victorii consecutive ne-ar placea sa o obtinem si pe a treia!" declara increzator Vlad Cosma inainte de Raliul Tara Barsei.

Napoca Rally Academy - Mereu impreuna!

Simone Tempestini a obtinut permisul de conducere in urma cu doua saptamani, imediat dupa ce a implinit varsta de 18 ani. Dupa cel mai bun rezultat din cariera obtinut etapa trecuta la Arad, el se va afla la Brasov in fata unei noi premiere. "Pana acum, copilotul meu Lucio se afla la volan pe probele de legatura. La Raliul Tara Barsei eu voi conduce masina tot timpul.Abia astept sa facem recunoasterile. Vreau sa ajung cu bine la final si sper sa ne distram si la Brasov pentru ca probele speciale sunt unele frumoase care-mi plac." a declarat Simone Tempestini.

Napoca Rally Academy - Mereu impreuna!

Dupa ce a devenit cel mai tanar castigator de etapa la Cupa Dacia, Florinel Tincescu ia startul in Raliul Tara Barsei cu moralul ridicat. Alaturi de copilotul sau, Iulian Nicolaescu, cei doi isi doresc o noua evolutie fara greseala. "Dupa o lupta fantastica la Arad, la finalul careia am iesit invingatori, sper ca si la Brasov sa ne aflam in aceasi postura. Anul trecut am ratat aici podiumul pentru cateva secunde iar acum imi doresc sa obtinem cat mai multe puncte. Maximul ar fi perfect!" spune Florinel Tincescu.

Napoca Rally Academy - Mereu impreuna!

Brasovul devine la sfarsitul acestei saptamanii gazda Raliului Tara Barsei, aflat in acest an la cea de-a saptea editie. Raliul este concentrat pe cele sapte probe de macadam in lungime de 99,9 km, organizatorii renuntand la superspeciala de la Bucuresti. Vineri, in prima zi, spectacolul va fi desavarsit, concurentii urmand sa parcurga la lumina proiectoarelor superspeciala incepand cu ora 20:44, organizata in premiera in centrul universitar din oras.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze Napoca Rally Academy - Mereu impreuna!
mai multe