Pregatirile sunt in toi pentru Raliul Tirgu-Mures, a doua etapa din CNR Dunlop 2011

Pregatirile sunt in toi pentru Raliul Tirgu-Mures, a doua etapa din CNR Dunlop 2011
Cu doar trei zile inainte de startul celei de a doua editii a Raliului Tirgu-Mures, adica a etapei a doua a Campionatului National de Raliuri DUNLOP 2011 (CNDR), organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS), pregatirile sunt in toi.
Distribuie pe Facebook
Peste 49 de echipaje s-au inscris pana acum la startul care se va da vineri, 6 mai, la ora 19:31 din fata Primariei - Piata Victoriei. Concurentii mai au insa timp pana joi, 5 mai, sa completeze formularele de inscriere.
Raliul Tirgu-Mures-ului va demara in forta vineri, la ora 19:52, cand primul echipaj va parcurge proba Superspeciala "Serpentine"1, proba descrisa de mai toti pilotii care au participat si anul trecut, la prima editie a Raliului Tirgu-Mures, drept una dintre cele mai spectaculoase superspeciale ale campionatului.
Maine, miercuri, 4 mai, organizatorii vor sustine o conferinta de presa, la ora 14:00 la Primaria Tirgu-Mures, conferinta la care sunt asteptati toti jurnalistii.
Toti jurnalistii interesati sa urmareasca cea de a doua etapa a Campionatului National de Raliuri DUNLOP 2011 (CNDR), organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS), pot sa acceseze www.autorally.ro si www.raliul-tirgumures.ro, site dedicat exclusiv acestei etape.
Lungimea totala a traseului celei de a doua editii a Raliului Tirgu-Mures este de 420,4 km. Probele speciale, in numar de 8, se intind pe 105,2 km, diferenta de 315,2 km reprezentand-o distanta intre etape.
Impatimitii de cai putere vor avea parte de mai multe surprize. Printre ele se numara si o demonstratie a campionului national de raliuri en-titre, SZABO Gergo, demonstratie ce va avea loc duminica, 8 mai, de la ora 11:00, in parcarea Ambient din Tirgu-Mures.

Va multumim pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat pana acum si va asteptam la evenimentul tirgumuresean cu cei mai multi cai putere al anului.

Distribuie pe Facebook
mai multe