Premiera in automobilism – Skoda Fabia S2000 va participa la Raliul Sibiului

Premiera in automobilism – Skoda Fabia S2000 va participa la Raliul Sibiului
Skoda Fabia S2000 ajunge pentru prima data in Romania. Model de top in campionatele internationale, bolidul proiectat de Skoda va participa la Raliul Sibiului si va fi pilotat de Adrian Raspopa, triplu campion national la grupa A.
Distribuie pe Facebook
Un model ce suscita interesul tuturor
Campioana in S-WRC la Raliul Suediei, Skoda Fabia S2000, atrage atentia atat pasionatilor de automobilism dar mai ales pe cea a pilotilor de top. Adi Raspopa va concura pe acest model la Raliul Sibiului, prima etapa de macadam din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2010.

"Cand am hotarat sa aducem acest model in Romania, am ales Raliul Sibiului pentru ca este etapa candidat in IRC. Doresc sa descopar valentele acestui model cu care eu consider ca ma potrivesc foarte mult ca stil si experienta. Mai mult de atat, dorim ca in acest an sa oferim un eveniment inedit fanilor si nu in ultimul rand partenerilor nostri. Imi doresc mult sa continui pe acest model, dar totul va depinde de buget. Tin sa multumesc Importatorului Skoda din cadrul Porsche Romania pentru sprijinul acordat in realizarea acestui eveniment. Voi merge cu gazul la maxim penrtu ca doresc sa obtin prima cupa de anul acesta pentru partenerii mei Shell, G4S si Omniasig. Pe fani ii astept luni la Ciolpani, marti la Brasov si de miercuri pana duminica la Sibiu pentru a le arata ce poate masina si pentru a alege doi norocosi care se vor da cu mine la shakedown-ul de la Sibiu", a declarat Adi Raspopa.

O vizita in trei orase
Pentru a oferi presei din Romania si fanilor automobilismului cat mai mult timp cu acest model, importatorul Skoda din cadrul Porsche Romania, alaturi de echipa lui Adrian Raspopa, au prelungit prezenta masinii de raliu in Romania pe tot parcursul saptamanii 12-18 iulie 2010.

Program
12 Iulie - Ciolpani

- conferinta de presa, 10:00 - 10.30
- sesiune de teste dedicate jurnalistilor, 10.30 - 12.00
- demonstratie si teste pentru invitatii Porsche Romania, 12.00 - 14.00
- demonstratie si teste pentru invitatii G4S, Shell si Omniasig, 14.00 - 16.00

13 Iulie - Brasov
- conferinta de presa la Delcar Brasov, dealer Skoda, 12.00 - 12.30
- expunere Skoda Fabia S2000 in showroom-ul Delcar, 12.30 - 16.30
- sesiune de teste la Predeal (platou Cioplea), 19.00 - 21.00

14 Iulie - Sibiu
- conferinta de presa la Intercar, dealer Skoda, 12.00 - 12.30
- expunere Skoda Fabia S2000 in showroom-ul Intercar, 12.30 - 16.30

15 - 18 Iulie - Raliul Sibiului
- shake down 14.30 - 16.30 - cartier Gusterita (drumul spre Cruce Monument)
- prezentarea echipajelor in Piata Sfatului
- desfasurarea competitiei (16 - 17 iulie)

"Skoda Fabia S2000 este modelul de top pentru raliuri al constructorului ceh. Cu acest model, Skoda Auto a obtinut rezultate de succes inca din momentul lansarii pe piata, Fabia S2000 ajungand la varf in batalia masinilor de curse la nivel mondial, demonstrand performante tehnice deosebite si profesionalismul diviziei Motorsport a Skoda Auto. Constructorul ceh are o istorie de peste 100 de ani in productia de automobile, avand in tot acest timp o prezenta constanta in sporturile cu motor. Am decis sa prezentam si in Romania acest model de succes, care reprezinta declaratia de excelenta a modelelor Fabia, cu care Skoda Auto domina in segmentul autoturismelor din clasa mica. Campionatul National de Raliuri are o evolutie constanta, si suntem convinsi ca aparitia modelului Fabia S2000 va face o figura frumoasa, tinand cont de palmaresul si experienta lui Adrian Raspopa pe masinile cu motoare aspirate", a declarat Vlad Rusu, Brand Manager Skoda Romania.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 8 Iulie 2010