Tempestini si Pulpea, inceput de an direct pe pista de raliuri

Tempestini si Pulpea, inceput de an direct pe pista de raliuri
  • Simone Tempestini si Dorin Pulpea vor lua startul la Jaenner Rallye
  • Start cu modelul Subaru Impreza R4
  • Rezumatele etapei sunt transmise de Eurosport
Distribuie pe Facebook

Simone Tempestini si Dorin Pulpea vor petrece prima zi a noului an pe probele speciale din Austria. Recunoasterile pentru Jaenner Rallye, prima etapa din Campionatul European de Raliuri, incep pe 1 ianuarie 2014.

Pilotul Simone Tempestini si Dorin Pulpea vor incepe anul 2014 pe probele speciale din Jaenner Rallye, prima etapa din Campionatul European de Raliuri 2014. Recunoasterile pentru etapa din Austria sunt programate in zilele de 1 si 2 ianuarie, iar raliul se va desfasura in perioada 3 – 5 ianuarie. „Trebuia sa fie un raliu in care sa ne distram pe zapada, dar conform ultimelor informatii meteo nu vom avea prea multa zapada. Oricum, de abia astept sa incep noul an in masina de curse si le urez tuturor sa aiba un inceput de an la fel de frumos ca si noi. Chiar daca nu va fi zapada, etapa din Austria se anunta una foarte dificila. Sunt sanse mari ca mai ales dimineata sa fie gheata pe probe din cauza temperaturilor scazute si va trebui sa fim foarte atenti”, a spus Simone Tempestini.

Etapa din Austria are o lungime de 245,6 kilometri impartiti in 18 probe speciale. Cartierul general este la Freistadt, iar specialele sunt in zona Muehlviertel. Simone Tempestini si Dorin Pulpea vor participa la toate cele trei etape din Campionatul European de Raliuri care se desfasoara pe zapada si gheata: Austria, Letonia si Romania. „Obiectivul nostru este sa adunam cat mai multa experienta pe aceasta suprafata. Anul trecut am concurat in Letonia si a fost o experienta utila pentru mine. Acum mergem si in Austria si, desigur, astept cu mare interes si etapa de la Sibiu”, a continuat Simone Tempestini, care va lua startul cu un Subaru Impreza R4.

Pentru juniorul Napoca Rally Academy anul 2014 este unul extrem de important cu participari in Campionatul European de Raliuri, Campionatul Mondial si Campionatul National. „Napoca Rally Academy a initiat un program de sustinere pe doi ani pentru juniorii echipei. Sunt foarte fericit ca voi lua startul in cele mai spectaculoase raliuri din lume. Va fi inca un an interesant in care obiectivul este sa adun cat mai multa experienta pe toate suprafetele posibile”, a completat Simone Tempestini.

Jaenner Rallye, prima etapa din Campionatul European de Raliuri, se va desfasura in perioada 3 – 5 ianuarie 2014, iar rezumatele acestei etape vor fi transmise de Eurosport in zilele de 5,6 si 7 ianuarie.

Distribuie pe Facebook
mai multe