Transilvania Rally ii asteapta pe cei din BCR Leasing Rally Team

Transilvania Rally ii asteapta pe cei din BCR Leasing Rally Team
Dupa ce a absentat din etapa de la Tulcea, Vali Porcisteanu revine in acest week-end la Transilvania Rally. In plus, Edwin Keleti si Alexandru Filip vor continua sa-si apere primele pozitii din clasele lor, iar Octavian Tirnovean e hotarat sa-si ia revansa dupa ultimul abandon.
Distribuie pe Facebook

In acest week-end, la Cluj-Napoca, va debuta etapa Transilvania Rally din CNRD 2013. Echipa BCR Leasing va concura in formula completa de aceasta data, in frunte cu Vali Porcisteanu care este gata sa isi ia revansa dupa ce a abandonat la Tulcea, in cadrul Delta Rally.

Vali Porcisteanu este pregatit si ne confirma chiar el asta: "Întotdeauna când ne gândim la Raliul Clujului ne vin în minte amintiri plăcute. Acolo întâlnim de fiecare dată probe speciale de asfalt tehnice, dar şi cu porţiuni de viteză. Introducerea probei mixte de anul trecut a fost de bun augur, atât în parcurgerea pe zi, cât şi în cea pe noapte... acolo am putut observa, în lumina proiectoarelor, un număr mare de spectatori ceea ce ne-a bucurat foarte tare! Din punct de vedere sportiv, va fi o luptă extrem de strânsă cu toţi contracandidaţii, mai ales că piloţii locali vor fi foarte rapizi. Ne aliniem la start cu gândul la victorie, dar conştienţi că nu ne va fi deloc uşor" spune fostul campion.

La o clasa mai mica, Alex Filip, care ocupa in prezent locul 1 atat la clasa 5 cat si la 2WD este optimist. Masina pe care o conduce este dotata cu pneuri MICHELIN si este pregatita sa castige admiratia miilor de spectatori care vor fi pe probele speciale din jurul Clujului.

Transilvania Rally va avea loc în perioada 21-22 iunie, la Cluj-Napoca, pe parcursul a 10 probe speciale desfăşurate pe o distanţă de 310 km, dintr-un total de 449.1 km parcurşi. Suprafaţa principală va fi asfaltul, dar această etapă va conţine şi o probă mixtă, asfalt + macadam.

Distribuie pe Facebook
mai multe