Transilvania Rally, ultimul astfal din CNR Dunlop 2012

Transilvania Rally, ultimul astfal din CNR Dunlop 2012
Distribuie pe Facebook
Ultima etapa 100% de asfalt din Campionatul National de Raliuri Dunlop 2012 se va desfasura in acest sfarsit de saptamana la Cluj. Dupa etapa mixta de la Bacau, performerii din CNR Dunlop revin pe asfalt pentru o noua provocare.
In etapa clujeana, ce va avea 124,85 de kilometri de probe speciale, campionul national en titre Valentin Porcisteanu pleaca din postura de favorit fiind liderul clasamentului la zi si marele perdant de la Bacau. Ambitiile pilotului pitestean, hotarat sa isi apere titlul, vor da de furca fracenzului Francois Delecour si pilotilor maghiari Gergo Szabo si Csaba Spitzmuller, aspiranti la titlul de campion al actualului sezon competitional. Intoarcerea pe asflat dupa raliul solicitant din Moldova poate aduce o noua confirmare a talentului tanarului pilot BRC Leasing, dar si o noua oportunitate pentru maiestria pilotului francez aflat la volanul bolidului sau puternic, Peugeot 207 Super 2000.
Transilvania Rally, etapa a IV-a a CNR Dunlop 2012, este organizat de binecunoscutul pilot clujean Bogdan Marisca. Trecut cu aceasa ocazie si in tabara organizatorilor, campionul national din 2005 a rezervat colegilor sai piloti 8 probe speciale: Faget, Dangau, Tatnita si Calatele, cu cate doua treceri fiecare, si doua superspeciale programate vineri la orele 19:52 in Piata Unirii din Cluj-Napoca si respectiv sambata 18:10 la Polus Center. Etapa va avea si o proba de noapte chiar in prima zi a raliului.
Pana in momentul de fata, 50 de echipaje si-au anuntat prezenta la startul competitiei, printre acestea numarandu-se si echipajul condus de organizatorul etapei, Bogdan Marisca, care se afla pe pozitia a zecea in clasamentul general al CNR Dunlop 2012.
Transilvania Rally va debuta maine la orele 17:31 in Piata Unirii Cluj-Napoca si conteaza ca a IV-a etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop 2012.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 21 Iunie 2012