Un nou podium pentru Bacau Rally Team

Un nou podium pentru Bacau Rally Team
  • Bacau Rally Team a reusit sa obtina locul 3 la Raliul Iasului
  • Rezultatul anima lupta pentru clasamentul rezervat echipelor
  • Alex Mirea si Ovidiu Zaberca au participat alaturi de Bacau Rally Team
Distribuie pe Facebook

Bacau Rally Team a reusit un nou rezultat excelent dupa podiumul inregistrat la etapa precedenta, desfasurata chiar in fata propriilor suporteri. Vorbim mai exact de un loc 3 care reuseste sa anime lupta pentru clasamentul final rezervat echipelor.

Echipajul format din Adrian Raspopa si Catalin Grigoriu si-a mentinut forma buna aratata la Bacau si a reusit o noua victorie atat la clasa 5, cat si in competitia rezervata automobilelor cu doua roti motrice.

“Suntem foarte fericiti pentru rezultat iar victoria ne motiveaza si mai mult pentru ultima etapa de la Harghita. Am muncit mult si rasplata a fost pe masura eforturilor depuse. Chiar daca sansele pentru victorie la clasa sunt foarte mici noi vom face tot ce va depinde de noi pentru aceasta. Felicitari colegilor de echipa pentru un nou podium si bun venit lui Alex Mirea alaturi de noi pe care il si felicit pentru podiumul de la doua roti motrice. Deja ne gandim la Raliul Harghitei unde vom avea nevoie de mult noroc.” declara Adrian Raspopa la finalul competitiei.

Dan Girtofan si Adrian Berghea si-au indeplinit obiectivul propus inaintea penultimei etape a campionatului, reusind sa urce pana pe podiumul clasei 2 si sa acumuleze puncte importante in economia clasamentului.

“Ne bucura faptul ca am reusit sa avem un ritm bun la Iasi, ceea ce se traduce prin puncte importante in clasamentul general provizoriu. Ma bucura si faptul ca am putut sa ajutam echipa si impreuna sa obtinem un nou podium in Moldova. Speram sa reusim o evolutie buna si la ultima etapa din campionat, astfel incat la final sa fim pe podiumul rezervat echipelor.” spunea Dan Girtofan dupa editia din acest an a Raliului Iasului.

Rares Tomita si Csegzy Levente au obtinut la Iasi locul secund in cadrul clasei 3, rezultat in urma caruia echipajul preia sefia clasamentului acestei clase. “Am avut un parcurs bun la Iasi si in urma rezultatului am trecut pe primul loc la clasa 3. Suntem foarte multumiti de prestatia noastra si speram ca la Harghita sa obtinem un rezultat bun, astfel incat la finalul sezonului sa fim campioni ai clasei 3.” a declarat si Rares Tomita.

La Raliul Iasului 2013, Bacau Rally Team a avut in componenta sa un nou echipaj, echipaj format din Alex Mirea si copilotul sau Ovidiu Zaberca. Cei doi au reusit sa castige clasa 9 si sa urce pe treapta a treia la clasa 2WD, contribuind cu puncte extrem de pretioase pentru echipa. “Rezultatul ma bucura foarte mult. Pentru ca prietenul si copilotul meu Dragos Despinoiu a avut niste probleme personale, l-am rugat pe Ovidiu sa mi se alature pentru aceasta etapa. Ii multumesc pe aceasta cale si sunt fericit ca prin rezultatele obtinute am putut sa ajut noua echipa din care am facut parte la Iasi.” spunea Alex Mirea, proaspatul campion al Cupei Suzuki.

Bacau Rally Team este sustinuta in sezonul 2013 de Popasul Trebes, Comfert, Pambac, Mere de Itesti, Consiliul Judetean Bacau, Primaria Onesti, Simba Invest, Omniasig, Sky Wellness, GoPro Romania prin xtremvideo.ro, Think Tank Photo Romania, si Centrul de Creatie si Productie Foton.

Credit foto: Catalin Stoia - Simcat.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe