Un raliu deosebit de important

Un raliu deosebit de important
Raliul de acasa reprezinta pentru Tomi Abraham si Rares Silasi ultima sansa pentru titlul la grupa H in 2009. Cei doi trebuie sa obtina victoria in Raliul Clujului Mobil 1 pentru a mai avea sanse la
Distribuie pe Facebook
Un raliu deosebit de important

Raliul de acasa reprezinta pentru Tomi Abraham si Rares Silasi ultima sansa pentru titlul la grupa H in 2009.
Un raliu deosebit de important

Raliul “de acasa” reprezinta pentru Tomi Abraham si Rares Silasi ultima sansa pentru titlul la grupa H in 2009.

Cei doi trebuie sa obtina victoria in Raliul Clujului Mobil 1 pentru a mai avea sanse la locul 1 al grupei H la sfarsitul Campionatului National de Raliuri 2009.
Dupa inceputul de campionat presarat de ghinioane si probleme tehnice, Raliul Clujului Mobil 1 se dovedeste a fi unul deosebit de important in economia Campionatului National de Raliuri 2009.

Aflati pe locul 3 la grupa H dupa 3 etape, la 17 puncte de locul 1, clujenii trebuie sa faca un raliu perfect si sa obtina victoria, pentru a ramane in cursa pentru locul 1 la sfarsitul anului.

Tomi Abraham: “Despre etapele care au trecut nu sunt prea multe de spus. Ca si anul trecut la Cluj la Raliul Avram Iancu, vreau ca si in acest weekend sa avem parte de o etapa perfecta care sa hotarasca soarta grupei H in 2009.

Daca anul trecut deveneam campioni intr-un raliu de casa, dorim ca anul acesta Raliul Clujului Mobil 1 sa ne aduca sansa de a lupta pentru acest titlu. Cred ca acum va fi mai greu, e ultima noastra sansa si trebuie sa nu o ratam. Masina este ok, avem o echipa tehnica si un stand de asistenta nou.
Dorim sa aducem si noi o noutate si anume locul 1. Speram sa fie vreme buna care sa aduca pe marginea probelor un numar cat mai mare de spectatori. Noi le garantam acestora un spectacol pe cinste!”

Raliul Clujului Mobil 1 se va desfasura in perioada 20 – 21 iunie 2009. Cu un numar de 54 de participanti la start, avand 7 probe speciale din care 2 superspeciale in oras – Cora si Iulius Mall, Raliul Clujului Mobil 1 2009 se anunta ca fiind un eveniment automobilistic care nu trebuie ratat de iubitorii de adrenalina si cai putere.

Tomi Abraham si Rares Silasi va asteapta cu multe surprize in standul tehnic din parcul service amplasat la Iulius Mall pentru a va oferi autografe si pentru a sta de vorba cu iubitorii raliurilor din Romania.

Distribuie pe Facebook
mai multe