Un Subaru alearga la Delta Rally cu incendiu la bord: Adrian Dragan si Vali Bradateanu

Un Subaru alearga la Delta Rally cu incendiu la bord: Adrian Dragan si Vali Bradateanu
Delta Rally tocmai ce a luat sfarsit. Insa a fost o etapa de CNR plina de evenimente, atat placute, cat si neplacute. Echipajul format din Adrian Dragan si Vali Bradateanu a avut parte si de un incident mai... fierbinte. Masina de concurs, Subaru Impreza WRX STi, a avut parte de un incendiu la bord, in zona motorului.
Distribuie pe Facebook

Echipajul cu numarul de concurs 55 format din Adrian Dragan si Vali Bradatean nu a avut noroc nici in etapa cu numarul 3 din CNR Dunlop 2013. Concurand la Clasa 3 la bordul unei masini Subaru Impreza N15 pregatit de TM Sport, echipajul avea 4 puncte in grupa, ocupand locul 10 in clasa.

Echipajul cu nr 55

In prima etapa, masina a iesit in decor, iar in a doua etapa s-a desprins un colier de la o conducta de aer, aducandu-le pierderi de timp. La Delta Rally, seria ghinioanelor a continuat cu un incendiu in zona motorului survenit in a treia proba speciala a zilei, la Telita 2. Incendiul a aparut la doar 10 kilometri de la start, dar a fost stins repede. Defectiunea s-a dovedit a fi ruperea unui racord de la servodirectie.

Echipajul cu nr 55

Distribuie pe Facebook
mai multe