Valentin Porcisteanu: 'Vom da totul pe probe!'

Valentin Porcisteanu: 'Vom da totul pe probe!'
Primele impresii ale lui Valntin Porcisteanu despre noua sa masina de concurs, un Mitsubishi Lancer Evo X preparat de Colina Motors, sunt foarte pozitive. Shakedown-ul care precede "Tess Rally" Brasov i-a dat ocazia pilotului pitestean de a face cunostinta mai bine cu masina de concurs si de a intra in ritm pentru etapa inaugurala a sezonului competitional 2012.
Distribuie pe Facebook

"E o evidenta diferenta intre masina de anul acesta si cea la volanul careia am castigat in 2011 titlul de Campioni Nationali", declara Valentin. "Am facut cativa kilometri foarte utili in acest test oficial. Am incercat diverse setari si am facut pasi importanti in acomodarea cu masina", a continuat pilotul BCR Leasing Rally Team.

Referitor la etapa care va debuta vineri pe drumul care leaga Brasovul de Poiana Brasov, Valentin Porcisteanu are sperante mari, fara a uita insa ca sezonul este lung si fiecare punct poate fi decisiv in lupta pentru titlul de Campion National: "Suntem foarte hotarati sa incepem cu dreptul la Brasov. Stim ca sunt multi piloti valorosi la start si ca multe masini sunt foarte performante, insa suntem constienti de valoarea noastra si vom lupta pentru prima pozitie! E greu sa ne dam seama dupa shakedown unde ne aflam comparativ cu ceilalti, dar putem spune cu siguranta ca vom da totul pe probe! Scopul e sa facem o prima etapa buna" a conchis Valentin.

Echipajul BCR Leasing Rally Team va concura in acest sezon cu numarul 1 pe masina de concurs, partea de asistenta tehnica fiind realizata de Colina Motorsport. Raliul Brasovului va debuta vineri cu 2 probe speciale, urmatoarele 6 manse de concurs urmand a se desfasura sambata in imprejurimile Brasovului. Valentin Porcisteanu va avea la bord o camera video care va transmite in live-streaming speciala cu numarul 2. Link-ul va fi publicat vineri in jurul orei 17:40 pe profilul de facebook al lui Valentin Porcsiteanu.
Distribuie pe Facebook
mai multe