Victor Ponta si Edwin Keleti vor avea o intalnire de gradul 3

Victor Ponta si Edwin Keleti vor avea o intalnire de gradul 3
Edwin Keleti si Victor Ponta vor avea la Raliul Iasiului 2010 o intalnire de gradul trei. Nu este vorba de intalnirea cu un extraterestru ca in celebrul film regizat de Steven Spielberg, ci de intalnirea cu o masina venita, parca, din alta lume.
Distribuie pe Facebook

Campionii sezonului 2010 la grupa A si castigatorii trofeului 2RM in acest sezon vor participa la ultima etapa a Campionatului National de Raliuri Dunlop cu un Ford Focus WRC cu numarul V10FMC. Masina are un pedigree extraordinar fiind masina cu care a concurat in competitia suprema si dublul Campion Mondial, Carlos Sainz. Edwin Keleti a testat in 2004 Citroen Xsara WRC de uzina iar sansa de a pilota in concurs o masina de aceasi categorie o vede ca pe un privilegiu: Dupa un sezon fantastic in care am reusit sa castigam tot ce ne-am propus, credem ca ar fi frumos pentru spectatori si fani, dar si pentru noi, sa incheiem sezonul intern la un nivel superior. Cu mare emotie si bucurie pot anunta ca am reusit sa inchiriem de la Colina Motors acest Ford Focus WRC, fosta masina a dublului Campion Mondial, Carlos Sainz. Ne dorim sa ne bucuram de aceasta masina intreaga cursa fara sa ne stabilim un target sportiv. Vad aceasta etapa ca pe o oda raliurilor pe care o vom canta la comenzile acestui superb WRC. Suntem extrem de fericiti ca avem aceasta ocazie si privim cu foarte mult respect acest Focus WRC si experienta pe care o vom avea la Iasi. Vom conta si de aceasta data pe pneurile Pirelli care sunt sigur vor fi la inaltime si pe acest gen de masina.

Victor Ponta se afla in fata unei premiere si este convins ca va avea parte de o experienta placuta cu Ford Focus WRC: Putem spune ca noi am fost cuminti tot sezonul. N-am stricat masina, am castigat ce ne-am propus asa ca eu vad aceasta cursa de la Iasi ca pe un bonus. Imi doresc sa fie o experienta reusita, sa ajungem cu bine la final fara a ne propune un obiectiv sportiv concret. Daca acum doi ani Iasiul ne-a adus titlul, de aceasta data vrem sa ne aduca si placerea de a concura cu un WRC.

Edwin Keleti si Victor Ponta sunt deja posesorii titlului national la grupa A si castigatorii trofeului 2RM in Campionatul National de Raliuri Dunlop 2010. Ei si-au adjudecat sefia celor doua clasamente dupa primele sase etape din acest an cand au fost de neinvins. Edwin si Victor sunt sprijiniti in acest an de Jack Daniel's, Renault Romania, Pirelli Romania, Colgate-Palmolive (Romania) prin Mennen Speed Stick, Rin Grand Hotels, Ixell si Autovit.ro.

Raliul Iasiului 2010 este ultima etapa de raliuri din calendarul competitional intern. Cursa se va desfasura pe macadam vineri, 8, si sambata, 9 octombrie.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Campionatul National de Raliuri DATA PUBLICĂRII: 6 Octombrie 2010