Victorie pentru Alex Filip la Raliul Transilvaniei 2013

Victorie pentru Alex Filip la Raliul Transilvaniei 2013
Disputata la Cluj, ultima competitie pe asfalt din acest sezon al intrecerii nationale de raliuri a avut pentru echipajul cu numarul 9 format din Alex Filip si Bogdan Iancu acelasi verdict precum precedentele doua derulate pe aceasta suprafata: victorie la categoria doua roti motrice si Clasa 5.
Distribuie pe Facebook

Un rezultat sinonim cu indeplinirea obiectivului propus inaintea startului, dupa cum amintea, la final, si Alex. Filip: „Am plecat de-acasa cu gandul la victorie, iar strategia cursei a fost adaptata acestui obiectiv, incepand inca de la sesiunea de recunoastere a traseului pe care am efectuat-o cu ajutorul noului Renault Clio. Ne bucuram ca am reusit sa ne atingem telul tinand cont de faptul ca Raliul de la Cluj este unul dintre preferatele mele, pentru ca are un traseu foarte variat, iar numarul fanilor sub privirile carora am evoluat a fost coplesitor”.

Alex Filip - Raliul Transilvaniei

Competitia a fost extrem de dificila din mai multe puncte de vedere. “Un numar sporit de kilometri de sectiuni competitive, o proba noua, vremea schimbatoare, o traditie la Cluj, dar cu note extreme de aceasta data, au facut ca asteptarile noastre sa fie depasite in ceea ce priveste gradul de dificultate si nivelul solicitarilor la care ne va supune aceasta intrecere”, spune Bogdan Iancu. Iar Alex. Filip il completeaza: “Am avut un raliu in care am rulat pe foarte multe suprafete, precum ar fi macadam, asfalt uscat, asfalt murdar si asfalt cu foarte multa apa, lucru care a facut ca alegerea pneurilor sa fie destul de dificila, insa noi ne-am bazat pe anvelopele Michelin. In plus, masina a fost perfect pregatita si nu am avut niciun fel de problema tehnica multumita echipei de asistenta Colina Motorsport.”

Alex Filip - Raliul Transilvaniei

Din pacate, rezultatul nostru sportiv si gustul dulce al victoriei trec pe planul secund din cauza accidentului tragic de la finalul cursei, atunci cand in urma iesirii in decor a echipajului Tincescu/Nicolaescu, un spectator in varsta de 73 ani a decedat. Suntem alaturi de colegii nostri in acest moment greu din cariera lor de sportivi si transmitem sincere condoleante familiei indoliate”, a incheiat Alex. Filip.

Alex Filip - Raliul TransilvanieiAlex Filip - Raliul TransilvanieiAlex Filip - Raliul TransilvanieiAlex Filip - Raliul Transilvaniei

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Alex Filip - Raliul Transilvaniei
mai multe