53 de concurenti in etapa a doua a Muscel Racing Contest

53 de concurenti in etapa a doua a Muscel Racing Contest
Lista finala de inscrieri pentru a doua etapa a Muscel Racing Contest, evenimentul de debut in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2011, organizat sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv, numara 53 de concurenti. Cei mai multi competitori sunt la Grupa H- 21 si la Grupa N- 14. La A sunt 9, la D avem doua monoposturi, iar pentru victoria la Grupa I se vor bate 7 piloti. In fine, trebuie precizat si faptul ca 6 dintre cei 53 de participanti sunt juniori, iar in disputa echipelor sunt angrenate 5 team-uri.
Distribuie pe Facebook

Merita remarcat faptul ca, desi initial se parea ca weekendul lui Victor Baldescu este compromis, dupa ce masina sa se defectase inca inaintea startului primei etape, fostul campion se va afla totusi la start. Andy Gabat, preparatorul masinii, a telefonat de urgenta in Austria si, azi dimineata, cu primul avion, au sosit piesele necesare repararii super-bolidului Ford, care este acum in stare de functionare.

Totodata, pe lista de start se gaseste si George Grigorescu, care revine astfel in competitii. Grigorescu a declarat ca nu putea rata prezenta pe un traseu de frumusestea si complexitatea celui de pe Mateias, in noul format, si ca spera ca evolutiile sale la bordul masinii Renault Clio de Grupa A3 sa contribuie la spectacolul oferit de Muscel Racing Contest. Fata de vineri notam si aparitia lui Lucian Boroianu. Vicecampionul grupei A, a achizitionat un Mitsubishi Lancer Evo X, careurmeaza sa fie preparatdupa specificatiilegrupei A, insa, cum masina nu este inca pregatita, Lucian se va alinia la start cu un Lancer Evo VIII negru, pregatit de Marius Runcan.

In replica, desi isi anuntase prezenta la startul etapei de duminica, Daniel Onoriu, campionul din 2009, va absenta si de aceasta data, amanandu-si revenirea in CNVCD.

Competitia se desfasoara pe DN 73, dinspre Dragoslavele spre Campulung, startul fiind la Km 67,050, iar finisul la Km 61,900. Traseul insumeaza 5,150 km, panta medie este de 6,9%, iar cea maxima de 8,4%, iar diferenta de nivel este de 150 de metri. Daca prima etapa s-a desfasurat, cu acordul Primariei Municipiului Campulung, " IN MEMORIAM VLAD IOSIPESCU", la etapa a II-a intrecerea revine la titulatura obisnuita, "VIZITATI CAMPULUNG MUSCEL".

Mansele de antrenamente cronometrate vor avea drept ore de start 9:45, respectiv 11:00, in timp ce urcarile pentru clasamentul competitiei se vor derula in intervalele orare 12:30-13:45, respectiv 14:00-15:15. Verificarile tehnice finale se vor efectua la ora 15:45, in timp ce, potrivit Regulamentului Particular, la 16:30 se vor afisa rezultatele provizorii, iar la ora 17:00 cele definitive. Programul complet al Muscel Racing Contest, informatii, rezultate, fotografii si imagini video sunt disponibile pe pagina web oficiala.

Muscel Racing Contest este organizat de Hatters Motorsport cu sustinerea Primariei Municipiului Campulung Muscel si cu sprijinul Honda, prin Valahia Investment, Ramycom, Pelind Family, Kaffa, Pasteur Caroseria, 2actives, Racing Nick, Michelin si Negru Voda Lions Club.

Distribuie pe Facebook
mai multe