Adi Iliescu, cel mai rapid junior de la Trofeul Teliu 2013

Adi Iliescu, cel mai rapid junior de la Trofeul Teliu 2013
Dupa doua etape in care s-a concentrat cu acomodarea noului material de concurs - un Renault Clio RS de Grupa A, Clasa 2, dar si pe alegerea setarilor pentru diferite regimuri de functionare, juniorul Adi Iliescu a venit la Teliu hotarat sa emita pretentii la grupa sa.
Distribuie pe Facebook

In ciuda vremii capricioase, Adi Iliescu a reusit sa incheie cu brio cele doua zile de concurs din cadrul Trofeului Teliu 2013, acesta clasandu-se pe cea de-a treia treapta a podiumului Grupei A2, iar in clasamentul juniorilor dovedindu-se a fi cel mai rapid pilot.



"Intr-un fel rasuflu usurat dupa Trofeul Teliu, pentru ca s-a terminat cu bine. Conditiile meteo, mai ales cele de sambata, mi-au dat ceva batai de cap. Au fost momente cand totul s-a desfasurat la limita, granita dintre o trasa perfecta si o iesire in decor fiind foarte, foarte subtire.

Nu pot sa fiu altfel decat incantat de cum s-a prezentat masina si ma bucura foarte mult faptul ca i-am si mi-am testat abilitatile pe ploaie. Imi dau seama ca n-am fost cel mai norocos in privinta ordinii de start in antrenamente, unde alti concurenti au prins traseu uscat sau doar umed, dar acestea sunt conditiile jocului si trebuie sa ne adaptam cu totii.

Rezultatul din concurs ma incanta de asemenea, mai ales c-am impartit podiumul cu doi piloti cu experienta deosebita, cum sunt Dode Andronache si Silviu Dumitrescu. Nu-mi ramane decat sa acumulez cat mai multi kilometri de concurs, iar in viitorul cat mai apropiat sa-i si inving!

In incheiere as vrea sa le multumesc tuturor celor care m-au sprijinit, atat la Teliu, cat si in celalalte etape ale sezonului 2013 din CNVCD! Cu o mentiune speciala pentru profesorii de la scoala si pentru colegi, cei care mi-au fost alaturi in aventura mea automobilistica si m-au sustinut intotdeauna”, a concluzionat juniorul Adi Iliescu.

Distribuie pe Facebook
mai multe