Alex MIREA este noul lider al clasei H1

Alex MIREA este noul lider al clasei H1
  • Alex Mirea a obtinut cea de-a patra sa victorie consecutiva la H1
  • Pilotul bucurestean a reusit sa doboare recordul clasei H1 in cursa
  • Multumita acestui rezultat, Alex Mirea a urcat pe locul 1 al clasei H1
Distribuie pe Facebook

Alex Mirea a obtinut weekendul acesta, la etapa de viteza din coasta de la Campulung Muscel, cea de-a patra sa victorie consecutiva la H1, pilotul bucurestean preluand astfel pozitia de lider al clasei. De asemenea, Alex Mirea mai reusit si sa doboare recordul clasei H1 in cursa, oprind cronometrul in prima urcare la 1:42.636 s.

“Ma bucura foarte mult victoria de la Campulung Muscel, nu a fost usor mai ales ca prietenul si adversarul meu direct Bogdan Rusea este un pilot foarte bun si talentat. Reusita din acest weekend ma propulseaza in fruntea clasamentului de la clasa H1, o recompensa frumoasa pentru munca pe care o depun atat eu cat si partenerii care sunt alaturi de mine in acest sezon. Traseul este unul pe placul meu mai ales ca este de viteza si s-a potrivit foarte bine masinii mele Honda Civic. Vreau sa multumesc publicului care a fost din nou extraordinar si numeros asa cum ne-a obisnuit la Campulung Muscel. Multumesc tuturor pentru incurajari si sper sa fie alaturi de mine si la irmatoarea etapa.” declara Alex MIREA dupa un weekend perfect.

Pilotul bucurestean traverseaza o perioada excelenta in ceea ce priveste rezultatele obtinute in ultima perioada de timp, moralul sau se situandu-se la cote ridicate si datorita celor doua victorii obtinute in Campionatul National de Raliuri Dunlop. Revenit in acest an la volanul unui model Suzuki Swift Sport, Alex Mirea a reusit dupa doar doua curse sa se situeze in fruntea clasamentului dedicat noii cupe monomarca, Cupa Suzuki.

“Deja atentia mea se indreapta spre Raliul Moldovei Bacau care va avea loc la sfarsitul acestei saptamani. Alaturi de prietenul si copilotul meu Dragos DESPINOIU ne gandim la cea de-a treia noastra prezenta in Campionatului National de Raliuri in acest an, unde ne propunem un nou podium astfel incat sa ne consolidam pozitia de lider in Cupa Suzuki. Acesta este obiectivul nostru principal si daca vom reusi si un nou podium la clasa 9, acest lucru nu va putea decat sa ne bucure.” spunea Alex inainte de a porni catre Bacau.

Echipajul Alex MIREA si Dragos DESPINOIU este sustinut in Campionatul National de Raliuri 2013 de sgmarket.ro, deltaglass.ro, superformance.ro, vbcs.ro, casa-fiscala.ro, dar si de cativa prieteni.

Distribuie pe Facebook
mai multe