Alex Mirea izbuteste inca un titlu de campion in 2013

Alex Mirea izbuteste inca un titlu de campion in 2013
  • Alex Mirea a reusit titlul la clasa H1 din cadrul CNVC 2013
  • Pilotul a abandonat la Alba Motor Challenge dupa un accident
  • Mirea va participa la finele saptamanii la Raliul Harghitei
Distribuie pe Facebook

Alex Mirea si-a adjudecat weekendul acesta cel de-al doilea titlu de campion din 2013, pilotul bucurestean reusind sa se impuna si la clasa H1 din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta dupa castigarea Cupei Suzuki 2013.

Tinand cont de faptul ca la Alba Motor Challenge clasa H1 nu s-a mai constituit din cauza numarului prea mic de concurenti, Alex Mirea a fost urcat in lupta masinilor cu motoare de doi litri. Drept urmare, pilotul bucurestean nu mai avea cum sa piarda titlul de campion, astfel ca acesta a decis sa forteze, nemaiavand presiunea rezultatului pe umerii sai.

„A fost pentru prima data anul acesta cand imi puteam permite sa exagerez fara a risca sa pierd titlul la H1 si am decis sa merg cat pot de tare la aceasta etapa. Feedback-ul nu a intarziat sa apara si chiar de la prima mansa de antrenamente m-am clasat pe locul 6 in clasamentul Open, fiind in aceiasi secunda cu masini mult mai potente, lucru de care sunt foarte incantat.” explica Alex MIREA.

Dupa trei manse de antrenamente cronometrate, pilotul bucurestean se afla pe locul 9 in clasamentul Open, avand timpi asemanatori sau chiar mai buni decat alti piloti care evolueaza pe masini cu tractiune integrala si mult mai performante. Dupa o prima mansa de concurs in care totul a functionat perfect, Alex Mirea a fost obligat sa abandoneze in urma unei iesiri in decor din a doua mansa de concurs.

„Desi poate parea un paradox, sunt foarte fericit pentru timpii pe care i-am avut la Alba Motor Challenge si nu pot fi dezamagit de evolutia mea cu atat mai mult cu cat consider ca accidentul de la Alba nu a venit in urma unei greseli de pilotaj. Am mers fara presiune si mi-am permis sa fortez putin mai mult. Din pacate <bondarul> a avut de suferit si-mi pare rau pentru asta. Vreau sa dedic titlul de campion national al clasei H1 tuturor partenerilor si prietenilor care m-au sustinut in acest sezon si sa le spun un mare MULTUMESC celor care ma incurajeaza neconditionat, etapa de etapa, pe retelele de socializare.” a mai spus Alex MIREA.

La sfarsitul acestei saptamani, in perioada 25 - 26 octombrie, Alex Mirea se va deplasa in Harghita, acolo undeva va lua parte la ultima etapa a Campionatului National de Raliuri pe un Suzuki Swift Sport, alaturi de un nou copilot, Alexandru POPIDAN.

„Mergem la Harghita din postura de castigatori ai Cupei Suzuki in 2013, asa ca avem un blazon de respectat. Desi nu ne mai putem imbunatati rezultatele in celelalte clasamente din campionat, vom merge cu intr-un ritm bun pentru a obtine un rezultat cat mai bun si pentru a ajuta echipa din care facem parte, Bacau Rally Team” a mai declarat MIREA.

Prezenta echipajului format din Alex MIREA si Dragos DESPINOIU in Campionatul National de Raliuri este posibila in 2013 datorita partenerilor sgmarket.ro, deltaglass.ro, superformance.ro, vbcs.ro, casa-fiscala.ro, RCAperoti.ro, dar si datorita catorva prieteni.

Credit Foto: Rallyzoom.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe