Alex Mirea obtine o noua victorie la clasa H1

Alex Mirea obtine o noua victorie la clasa H1
  • Cea de-a cincea editie a Sinaia Forever a avut loc in weekendul 21 - 22 iulie
  • Alex MIREA a obtinut duminica a treia sa victorie consecutiva la clasa H1
  • Pilotul bucurestean a reusit in prima mansa de concurs un timp de 2:10.032
Distribuie pe Facebook

Prezent weekendul acesta la Sinaia pentru a lua startul in cadrul celei de-a cincea etape a Campionatului National de Viteza in Coasta, pilotul bucurestean Alex Mirea a obtinut cea de-a treia sa victorie consecutiva la clasa H1.

„A fost un weekend perfect pentru mine. Ca de obicei, la Sinaia, atmosfera a fost una deosebita, unicul circuit urban din campionat beneficiind de prezenta a numerosi spectatori. Totul a decurs foarte bine incepand cu mansele de antrenament cronometrate, pe care am reusit sa le castig. Duminica, in mansele de concurs, nu ma asteptatm sa fiu mai rapid decat Bogdan Rusea. Chiar daca ploaia parea ca ne va incurca socotelile, zona traselor s-a uscat pentru a doua urcare si nu am avut niciun fel de probleme.” a spus Alex MIREA la finalul Trofeului Sinaia.

Pe intreg parcursul intregului weekend, rivalitatea dintre Alex Mirea si Bogdan Rusea a fost principalul subiect urmarit de fanii acestora pe retele de socializare, cei doi pronosticandu-si timpii pe care credeau ca-i vor obtine in cea mai buna urcare de concurs. 2:10.740 a fost timpul prevazut de Alex, acesta reusind duminica sa fie chiar mai rapid de atat, pilotul bucurestean oprind cronometrul in prima mansa de concurs la 2:10.032.

„Mai in gluma, mai in serios, am tras cat s-a putut de tare pentru a obtine un timp mai bun decat cel pe care l-am pronosticat. Sunt fericit ca am obtinut acest lucru dar si pentru ca am reusit sa reduc ecartul la general fata de Bogdan la doar trei puncte. Practic am reusit sa relansez lupta pentru titlul de campion national la final de sezon.” a mai spus Alex MIREA.

„Ma bucur ca am putut sa-l sprijin pe Gabriel Ene la debutul sau in Campionatul National de Viteza in Coasta si vreau sa-l felicit pentru rezultatul bun pe care l-a obtinut la primul contact cu masina de curse.” a adaugat MIREA.

Alex MIREA este sustinut in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2013 de sgmarket.ro, deltaglass.ro, superformance.ro, vbcs.ro, casa-fiscala.ro dar si de cativa prieteni.

Credit foto: Sorin Pop - Rallyzoom.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe