Alex Mirea si recordul realizat la Resita la volanul unei masini Honda

Alex Mirea si recordul realizat la Resita la volanul unei masini Honda
  • La Resita, castigator a fost Lucien Hora urmat de Andrei Dumitrescu, ambii conducand monoposturi
  • Sponsorul Campionatului National de Viteza in Coasta este Dunlop
  • Pe 20-21 iulie urmeaza etapa de la Sinaia, un traseu indragit
Distribuie pe Facebook

La volanul unei masini Honda Civic, Alex Mirea a realizat un record pe circuitul de coasta de la Resita. Este vorba de clasa masinilor cu motoare de pana in 1.6 litri, unde acum a stabilit un nou timp de referinta de 2:04:934 minute.

„Am inceput sezonul 2013 cu ajutorul catorva prieteni si singura etapa de care eram sigur ca voi participa era chiar prima, cea de la Brasov.” rememoreaza Alex MIREA. Chiar daca a avut o evolutie unanim apreciata pe traseul de la Rasnov, spargerea motorului Hondei Civic pe care evolueaza l-a obligat pe Alex sa abandoneze, tinand cont de noul regulament pentru 2013 care prevede cumularea rezultatelor din cele doua manse de concurs.

Inainte de etapa de la Ranca, echipa tehnica a facut adevarate minuni si a reusit sa inlocuiasca motorul cu ajutorul noului partener, Sgmarket.ro. „Locul secund la clasa H1 a fost mai mult decat multumitor, mai ales in conditiile in care masina a functionat in limitele uneia de strada” povesteste Alex MIREA.

Victoria obtinuta in cea de-a treia etapa, cea de la Teliu, a readus echilibrul in clasament mai ales ca principalul adversar, dar si prieten, Bogdan Rusea a inregistrat primul sau abandon tehnic din acest an.

„La Resita, datorita neconstituirii clasei H1, am fost promovat atat eu, cat si Bogdan Rusea, la clasa imediat superioara, H2, specifica automobilelor cu motoare de pana in 2.000 cmc, astfel ca indiferent de rezultat, punctele obtinute nu le puteam aduna cu cele stranse in primele etape” explica Alex MIREA.

„Ma bucur foarte mult pentru rezultatul de la Resita. Pasiunea mea nu este doar pentru cursele de viteza in coasta, cat mai degraba pentru adrenalina din timpul concursului! Poate ca, de fapt, nici nu este o pasiune pentru adrenalina, ci doar o dorinta de a face lucrurile solicitante mai bine, sau de a-mi depasi limitele!” declara Alex MIREA la finalul Cupei Resita unde s-a clasat pe locul al treilea la clasa H2.

Pentru pilotul din Bucuresti care alearga pe o Honda Civic urmeaza etapa de la Sinaia in week-endul 20-21 iulie.

Evolutia lui Alex MIREA in Campionatul National de Viteza in Coasta este sustinuta in 2013de www.sgmarket.ro, www.deltaglass.ro, www.superformance.ro, www.vbcs.ro dar si de cativa prieteni.

Distribuie pe Facebook
mai multe