Avia Motors si Alto Syncro iau cu asalt Valea Cetatii

Avia Motors si Alto Syncro iau cu asalt Valea Cetatii
In acest sfarsit de saptamana va avea loc a saptea etapa a Campionatului de Viteza in Coasta al Romaniei. Competitia se va desfasura pe drumul ce uneste localitatea Rasnov de Poiana Brasov, pe un traseu foarte cunoscut pasionatilor de sportul cu motor.
Distribuie pe Facebook

Echipa Avia Motors & Alto Syncro va alinia la start trei masini pregatite pentru a se lupta cu traseul spectaculos de la Rasnov. Doua dintre aceste masini vor concura la clasa Diesel, in vreme ce o a treia se va lupta pentru victorie la clasa H3. "Am petrecut saptamana anterioara in garajele Avia Motors & Alto Syncro, unde am pregatit masinile pentru etapa aceasta si pot spune ca suntem cu adevarat pregatiti, atat din punct de vedere logistic, cat si din punct de vedere sportiv. Avem asteptari mari de la o etapa care ne place foarte mult si suntem convinsi ca vom fi la inaltime. Lupta la clasa diesel este una foarte stransa, insa Andrei Mitrasca si George Vintila si-au dovedit deja clasa si suntem convisi ca vor face o figura foarte frumoasa. Salutam si revenirea alaturi de echipa noastra a lui Marius Petre, care beneficiaza si el de sprijinul nostru in lupta la clasa H3. Va fi, fara doar si poate, o etapa pe care o vom savura ca un regal sportiv, in ciuda vremii reci de afara" a declarat Lucian Visan, Team Managerul Avia Motors & Alto Syncro.

Aparitia lui George Vintila la volanul Skodei Fabia TDI nu mai reprezinta pentru nimeni o surpriza, pilotul Avia Motors & Alto Syncro dovedind deja ca este un candidat la primele pozitii ale podiumului la clasa Diesel si in intrecerea rezervata debuntatilor: "Ma bucur sa revin la volanul Skodei Fabia TDI pregatita cu atata atentie de echipa Avia Motors & Alto Syncro, mai ales ca voi avea ocazia sa particip "acasa", langa Brasov. Sunt pregatit din toate punctele de vedere si sunt convins ca spectatorii vor avea ce vedea!" a declarat George Vintila, brand ambasador Monster Romania.

Pentru aceasta etapa Seat-ul Ibitza TDI pilotat de Andrei Mitrasca va beneficia in premiera de un sistem de franare mai performant. Pilotul Avia Motors & Alto Syncro a declarat in acest sens: "Sunt foarte fericit ca masina pe care o pilotez si la care tin foarte mult a primit acest upgrade din partea echipei. Mai ramane doar sa ma adaptez repede la modificare si sa folosesc noul sistem de franare la adevarata sa valoare. Sunt entuziasmat si imi doresc o clasare cat mai buna!" a declarat Andrei Mitrasca.

Cele doua masini diesel vor fi acompaniate si la aceasta etapa de Skoda Fabia pilotata de Marius Petre, care a reusit sa faca deplasarea si la etapa de la Rasnov. Masina pilotata de el va concura pentru primul loc la clasa H3. "Ma bucur mult ca am reusit sa vin si la aceasta etapa si ca voi concura alaturi de cei de la Avia Motors & Alto Syncro. Am facut cateva ture pe circuitul de la Prejmer si sunt pregatit pentru cursa din week-end" a declarat Marius Petre.

La cele doua etape, care vor avea loc sambata si duminica, isi va face aparitia ca invitat al echipei Avia Motors & Alto Syncro si Salvatore Arcarese, pilotul roman din EuroCupa Renault Clio

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 12 Octombrie 2012