Bogdan Rusea incheie un sezon competitional perfect

Bogdan Rusea incheie un sezon competitional perfect
Traseul urban de la Sinaia a fost reinclus in calendarul Campionatului National de Viteza in Coasta in urma cu patru ani. In 2012, cele doua etape desfasurate sub egida Trofeului Sinaia au fost amanate pentru perioada 26 - 28 octombrie, orasului Sinaia revenindu-i misiunea de a incheia sezonul competitional.
Distribuie pe Facebook
Pilotul Serus Racing Club, Bogdan Rusea, a obtinut victoria in ambele etape de la Sinaia la clasa H2. El incheie astfel un sezon competitional perfect in acest an, reusind locul I la toate cele 13 etape la startul carora a fost prezent.

"Etapele de la Sinaia sunt deosebite atat pentru noi participantii, cat si pentru spectatori. Atmosfera este speciala mai ales datorita faptului ca traseul este unul urban si in permanenta publicul este foarte aproape de actiune. Ma bucur pentru cele doua reusite de vineri si duminica in ciuda vremii instabile cu ploaie in ultima zi." a declarat Bogdan Rusea la finalul Trofeului Sinaia 2012.

"Am incheiat un an bun pentru mine, cu clasari numai pe locul I si pentru asta trebuie sa le multumesc celor doi parteneri care ma sustin, Service Auto Serus si Total Lubricants Romania si intregii echipe Serus Racing Club care s-a ocupat de preparea masinii Dacia Logan, de mententa ei, de gestiunea financiara si de organizarea deplasarilor. La Sinaia am avut parte de o sustinere speciala datorita prezentei colegilor si prietenilor care au venit sa ma urmareasca si sa ma incurajeze. Le multumesc din nou cu aceasta ocazie si sper ca s-au simtit bine." a mai adaugat Bogdan Rusea, campionul national al clasei H2 in 2012.

Marius Amir, director local de vanzari Total Lubricants Romania, a urmarit indeaproape evolutia lui Bogdan, el participand de mai multe ori la etapele de viteza in coasta. "A fost un an bun pentru noi alaturi de Bogdan in care am descoperit din secretele si bucuriile acestei competitii. Titlul de campion al clasei H2 obtinut de Bogdan pentru al doilea an consecutiv este rezultatul unei retete perfecte cu trei componente: o echipa priceputa de mecanici, o masina excelent pregatita si un pilot pasionat. Suntem mandri si multumiti de colaborarea pe care am avut-o in acest an cu Bogdan si cu echipa de la Serus."

Bogdan Rusea incheie sezonul competitional 2012 cu victorii pe linie la clasa H2 la toate cele 13 etape la care a luat startul. Cei doi sponsori puternici care l-au sprijinit, Service Auto Serus si Total Lubricants Romania, au avut o contributie importanta la evolutiile sale exceptionale, rezultatul final fiind titlul de "Campion National la clasa H2".

Bogdan Rusea incheie un sezon competitional perfect

Credit Foto: Sorin Pop - Rallyzoom

Distribuie pe Facebook
mai multe