CNVC 2011: Campion din primul an

CNVC 2011: Campion din primul an
Anul de debut a fost pentru Costi Stratnic un an plin din toate punctele de vedere. A cunoscut succesul inca de la prima participare, dar a trait de doua ori experienta abandonului prin iesiri spectaculoase in decor. A fost fortat sa se acomodeze cu o masina capricioasa, a trecut prin rezultate medii pentru ca in repetate randuri sa se remarce prin viteza si aplomb intr-un campionat extrem de disputat.
Distribuie pe Facebook

Puse toate cap la cap, Costi a acumulat experienta in anul competitional 2011 cat altii in multi ani de cariera. Iar la final, tenacitatea si determinarea i-au adus titlul de Campion National la Debutanti.

Sezonul 2011 din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop a fost anul in care nu mai putin de 42 de debutanti au participat la acest nivel. Unsprezece dintre ei au urcat cel putin o data pe podium in conditiile in care, la fiecare etapa, au fost cel putin noua debutanti. Costi a fost la final cel mai bun. Si a reusit acest lucru la o diferenta minima de doar un punct, principalul adversar avand la dispozitie o masina mult mai performanta.

"Am debutat cu gandul sa fac performanta, dar nu mi-am setat clar obiectivele intrucat nu stiam care va fi concurenta. S-a dovedit ca m-am aruncat intr-o arena plina cu piloti foarte buni si cu masini foarte puternice. Sunt bucuros ca am avut rezultate la categorii grele cum ar fi grupa H sau automobile cu doua roti motrice, dar am platit tribut lipsei de experienta si a unui entuziasm specific debutantilor. Totusi, nu am renuntat nicio clipa si in final am reusit rezultatul cel mai important pentru mine, sa fiu cel mai bun dintre debutanti.", a declarat pilotul cu numarul de concurs 475 la finalul etapelor de la Rasnov.

Prezenta lui Costi Stratnic in CNVC Dunlop 2011 a fost una remarcabila, el avand rezultate in top trei la grupa H, clasa H3, categoria automobilelor cu 2 Roti Motrice si chiar in cadrul clasamentului echipelor.

Cu toate ca sezonul de coasta 2011 s-a incheiat pentru Costi Stratnic, pregatirile pentru 2012 au inceput de pe acum. Partenerii lui Costi Stratnic in 2011 au fost Omniasig, Flamicom, Romsys si Renault Finance.

Distribuie pe Facebook
mai multe