CNVC 2011: Fumurile resitene ale lui Andrei Mitrasca

CNVC 2011: Fumurile resitene ale lui Andrei Mitrasca
Prezenta la Cupa Resitei in weekend-ul care a trecut a insemnat pentru Andrei Mitrasca cea de-a 38-a etapa de viteza in coasta consecutiva in care a punctat. Targetul propus era acela de a-si consolida pozitia de lider al clasei A3 si la grupa automobilelor diesel precum si obtinerea cat mai multor puncte in clasamentul automobilelor cu doua roti motrice.
Distribuie pe Facebook
Vineri a fost pentru prima oara cand Andrei a concurat in ambele urcari de concurs pe ploaie. Nicioadata din 2009 si pana acum, ploaia nu a durat de-a lungul intregii zile de concurs. Duminica, pneurile noi montate pe masina precum si vremea frumoasa au facut ca timpii sa scada foarte mult. Victoria la A3 a fost obtinuta in ambele etape resitene si Andrei si-a trecut in cont din nou puncte pretioase in disputa pentru clasamentul automobilelor cu 2 Roti Motrice.

"Cred ca adaugarea portiunii virajate de la inceputul traseului a fost o idee foarte buna. Singurul inconvenient este ca nu am putut compara timpii cu cei din anii trecuti cand am concurat cu aceeasi masina. Am mers cu incredere spre Resita si dupa terminarea etapelor sunt multumit de rezultat. Se putea mult mai bine dar sunt bucuros ca am putut sa ma lupt pentru un rezultat bun la 2 Roti Motrice. Am avut concurenta foarte puternica si ii felicit pe Marius Petre, Mihnea Dutescu si Costi Stratnic pentru prestatia lor. Obiectivele de la inceputul sezonului nu au inclus o clasare pe podiumul final al acestei grupe si sunt convins ca va fi aproape de imposibil sa realizez o astfel de performanta, dar cu siguranta o sa incerc", a spus Andrei Mitrasca la finalul zilei de duminica.

La mijlocul sezonului Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2011, Andrei se afla la doar trei puncte diferenta de primul loc al disputatei grupe a automobilelor cu 2 roti motrice datorita in mare parte celor care il sustin in acest sezon: Atelierul La Service si McChip-DKR. Pe Andrei si Ruxi (SEAT-ul Ibiza TDI) ii puteti vedea in weekendul 22-24 iulie la Sinaia in cadrul urmatoarelor etape nationale de viteza in coasta.

Distribuie pe Facebook
mai multe