CNVC 2011: Numaratoarea inversa

CNVC 2011: Numaratoarea inversa
Ranca a fost ultimul popas inainte de finalele de la Rasnov. Pe un traseu care pare desenat special pentru a fi proba de coasta, Ibiza TDI de grupa A3 a inspirat aerul rarefiat ceva mai usor ca celelalte masini. Daca problema contactului cu solul ar fi fost rezolvata, rezultatele erau altele. Chiar si asa, "Ruxi" a urcat pa prima pozitie de fiecare data la clasa A3 si la diesel. De data aceasta insa, victoriile la clasa A3 au fost la limita.
Distribuie pe Facebook

"Am avut masina pregatita excelent datorita unui nou partener, insa vesnica mea problema cu gumele a fost mai grava decat ma asteptam. Duminica am incercat o combinatie atipica cu softuri pe fata si intermediare pe spate si a fost suficient cat sa ma mentin pe pozitii. Trebuie sa gasesc repede o solutie pentru Rasnov. Acolo se va juca totul. Am luat un mic avans in lupta pentru ultima pozitie pe podiumul automobilelor cu 2 Roti Motrice, insa nu e deloc suficient. Va fi strans" a spus Andrei Mitrasca dupa etapa de duminica.

Cum cel mai important rezultat al sezonului se lasa inca asteptat, emotiile si-au facut deja aparitia. Andrei este singurul concurent care a punctat in toate etapele la categoria 2 roti motrice, dar in acelasi timp este si cel care pierde cele mai multe puncte datorita regulii "n-3". Asadar, etapele de la Rasnov din 1-2 octombrie vor decide daca si de data aceasta constanta a batut in final performanta pura.
Andrei Mitrasca si Ruxi au fost sustinuti la etapele de la Ranca de : La Service, Mcchip-DKR Romania si dealerul Seat-Skoda Alto Syncro - Avia Motors.
Distribuie pe Facebook
mai multe