CNVC 2011: Ruxi, Campioana la categoria A3

CNVC 2011: Ruxi, Campioana la categoria A3
Dupa cele doua etape de la Baia Mare, RUXI (Ibiza TDI de grupa A3) poate sa rasufle usurata. I-a facut cadou lui Andrei Mitrasca titlul de Campion National al grupei A3 cu patru etape inainte de finalul sezonului.
Distribuie pe Facebook

Pe un traseu foarte denivelat, suspensia a facut diferenta intre masinile de coasta si cele de raliu si astfel Ruxi a fost avantajata. A plutit cu incredere peste rupturile din drum , a castigat in ambele zile grupa A3 si a obtinut un nou podium la categoria 2 Roti Motrice in etapa de sambata. In felul acesta, pentru doar o zi, Ibiza TDI pilotata de Andrei a fost lidera in clasamentul automobilelor cu 2 Roti Motrice.

"Daca cineva mi-ar fi spus ca dupa 11 etape voi fi pe primul loc la categoria asta i-as fi spus ca e imposibil. Concurenta este foarte mare si daca reusesti sa bati cateva masini mai puternice nu inseamna ca ai invins. Vin altii din spate care iti aduc aminte ca cea mai disputata categorie dupa cea Open este cea a automobilelor cu 2 roti motrice. Sunt constient ca ceilalti patru piloti cu care am ramas in lupta sunt foarte bine pregatiti. In continuare imi vine greu sa cred ca fara vreun noroc chior voi putea sa raman in primii trei. Ma bucur pentru titlul de campion al categoriei A3 si in continuare principalul obiectiv pentru 2011 ramane sa inchei trei sezoane consecutive fara niciun abandon".

Peste doar doua saptamani si cateva zile, etapele de la Ranca vor strange probabil si mai mult randurile in clasamente astfel ca finala de la Rasnov va fi una extraordinara. Pentru Andrei, sezonul 2011 este cel mai bun de cand a debutat in 2009 iar Rasnov-ul va fi cu atat mai incarcat emotional cu cat acolo a fost prima oara cand el a concurat alaturi de Ruxi. Andrei Mitrasca este sustinut in acest sezon de La Service si McChip DKR.

Distribuie pe Facebook
mai multe