CNVC 2011: Weekend in forta pentru Catalin Cismaru

CNVC 2011: Weekend in forta pentru Catalin Cismaru
Avand in spate o bogata istorie automobilistica, traseul de viteza in coasta de la poalele Muntilor Gutai a revenit in acest sfarsit de saptamana in calendarul competitiilor automobilistice din Romania. Pe traseul in lungime de 3,8 km, caracterizat de piloti ca fiind unul dificil si solicitant din punct de vedere al tehnicii pilotajului, s-a desfasurat sambata si duminica Trofeul Maramuresului Ambient, cele doua etape contand in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop 2011.
Distribuie pe Facebook
Catalin Cismaru se prezenta optimist la startul celor doua etape, mai ales ca venea dupa dubla de senzatie de la Sinaia unde a castigat in ambele zile de concurs Grupa N si a urcat pe locul trei, respectiv doi in Clasamentul Open. De data aceasta ploaia nu a mai udat traseul de concurs iar lupta pentru sefia grupei se anunta foarte stransa. Suspansul a fost mentinut pana in ultima mansa de concurs cand pilotul bucurestean a fortat si a oprit cronometrul dupa 02:07,638 secunde, rezultat care i-a permis lui Catalin sa ocupe locul intai in clasamentul Grupei N si pozitia a treia in Clasamentul Open.

" Weekendul acesta Mitsubishi-ul Lancer Evo9 pe care concurez a fost lipsit de probleme tehnice iar acest lucru s-a vazut in evolutia mea, putand sa fortez fara emotii atunci cand a fost nevoie. Cred ca este cea mai muncita victorie a mea din acest sezon. Sunt foarte multumit de rezultatele obtinute si sper sa le reeditez si in urmatoarea etapa" declara fericit Catalin Cismaru la finalul zilei de sambata.

Jumatatea secunda a Campionatului National de Viteza in Coasta pare sa-i apartina in acest sezon lui Catalin. In etapa a-XII-a desfasurata duminica, Robot si-a imbunatatit timpul de la urcare la alta, ultima mansa de concurs aducandu-i pentru a patra oara consecutiv victoria la Grupa N si o noua clasare pe locul doi in Clasamentul Open. "Ma asteptam din nou la o lupta foarte stransa si am actionat in consecinta, fortand pe ultima urcare din cele doua manse de concurs. Echipa din care fac parte, AFS Rally Team a reusit astazi un rezultat senzational, clasandu-se pe locul intai in intrecerea echipelor. Trebuie sa remarc si evolutia colegului meu Cosmin Dragnea care, desi este inca junior si debutant, si-a imbunatatit rezultatele de la o etapa la alta." a precizat Catalin Cismaru.

Robot se afla in prezent pe locul doi in clasamentul Grupei N, la o distanta de doar trei puncte fata de lider, cele patru victorii consecutive obtinute in partea secunda a Campionatului National de Viteza in Coasta relansand lupta pentru victoria finala. Din sezonul 2011 au mai ramas de disputat etapele duble de la Ranca si Rasnov la care Catalin Cismaru va lua startul multumita sponsorilor sai : BRD-Groupe Societe Generale, Loteria Romana, Oscar Downstream, Romtam Construct, Carrefour, Stanbox si a sponsorului echipei AFS Rally Team : Andre`s Fast Service.

Distribuie pe Facebook
mai multe