CNVC Dunlop 2012, pe coasta de la Paltinis

CNVC Dunlop 2012, pe coasta de la Paltinis
Revenit dupa o lunga perioada de absenta in circuitul curselor de viteza in coasta, traseul de la Paltinis aliniaza 62 de participanti la start in etapa a XIII-a a CNVC DUNLOP 2012.
Distribuie pe Facebook
Etapa a XIII-a a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop 2012 incepe astazi pe traseul de la Paltinis. Vechi si cu traditie in motorsportul romanesc, traseul din Curmatura Stezii revine dupa o lunga absenta in circuitul competitiilor de viteza in coasta si anunta una din cele mai spectaculoase intreceri ale sezonului.
Dupa ce pilotii din CNVC Dunlop 2012 au urcat pana la altitudini de peste 1600m in Coasta de la Ranca si s-au strans in numar foarte mare pe asfaltul argesean de la Voina, a venit randul probei de noapte Paltinis a Raliului Sibiului sa faca senzatie in CNVC Dunlop 2012. Cu o altitudine maxima de 1450m, Paltinisul este in acest weekend gazda unui spectaculos show automobilistic marca ACS Scorpion Rally Team.
Programate in perioada 21-23 septembrie a.c., etapele a XIII-a si a XIV-a ale CNVC Dunlop 2012 vor muta interesul curselor de viteza in coasta pe asfaltul sibian, aceasta dubla confruntare promitand sa rivalizeze cu dubla de coasta de la Sinaia, prin locatie si apropiere de fani.
Competitia se va desfasura pe sectorul de drum Curmatura Stezii - Platou Valari, DJ106A. Traseul are o lungime de 5,1 kilometri si o panta maxima de 36%, ce va fi urcata pe o diferenta de nivel de 377 m. Startul etapelor este dat de la kilometrul 16 + 550m al drumului judetean 106A KM.
Prima etapa a dublei de la Paltinis, respectiv cea de-a XIII-a etapa a CNVC DUNLOP 2012, este acum in derulare cu cele doua manse de antrenamente oficiale. Startul in mansele de concurs se da astazi la orele 14.30. Etapa se va incheia la orele 18.30 cu Festivitatea de Premiere organizata la Cabana Curmatura Stezii.
Duminica va avea loc, pe acelasi traseu, cu aceeasi configuratie si acelasi program, cea de-a XIV-a etapa a CNVC Dunlop 2012.

Pentru mai multe informatii, vizitati pagina de Facebook Dunlop Racing Info Romania sau pagina de web a FRAS, www.fras.ro.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 21 Septembrie 2012