Confruntarea generatiilor - CNVCD 2009

Confruntarea generatiilor - CNVCD 2009
Chiar din primul an de implicare Dunlop in Campionatul National de Viteza in Coasta, „cenusareasa motorosportului romanesc” s-a transformat intr-o competitie puternica, viu disputata, cu etape noi organizate la cel mai inalt nivel de maturitate profesionala.
Distribuie pe Facebook

Sezonul 2009 al Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop a fost puternic dominat de presiunea confruntarii generatiilor: in randul organizatorilor, tinerii au ridicat stacheta, coasta de la Sinaia devenind astfel chiar un nou etalon, in timp ce pe traseul de concurs, discipolul Onoriu a castigat intrecerea cu propriul sau maestru Titi Aur. Sub o presiune extraordinara, Daniel Onoriu a obtinut o victorie clara inca de la penultima etapa a sezonului, reusind sa concretizeze o performanta unica in cariera sa prin obtinerea primului titlu de Campion National Absolut.

Confruntarea generaiilor - CNVCD 2009

Cu un debut in forta, dar urmarit de ghinion, Constantin Aur a avut un final absent de sezon, lasand loc unei reveniri spectaculoase a experimentatului pilot resitean Lucien Hora. Silviu Dumitrescu, pilotul monopostului Dallara, a oferit o replica deosebita favoritilor la titlu, alergand remarcabil pe probele de concurs, astfel ca ierarhia generala la Open a fost: D. Onoriu, S. Dumitrescu si L. Hora.

Confruntarea generaiilor - CNVCD 2009

Sezonul 2010 al Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop va debuta pe 21 mai cu prima etapa de la Sugas Bai.

Confruntarea generaiilor - CNVCD 2009

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (11) Poze Confruntarea generatiilor - CNVCD 2009
mai multe