Cosmin Dragnea a obtinut primul sau titlu de campion national

Cosmin Dragnea a obtinut primul sau titlu de campion national
  • Cosmin Dragnea a obtinut locul secund in cadrul Alba Motor Challenge
  • Pilotul bucurestean a devenit astfel campionul national al grupei A
Distribuie pe Facebook

Munca asidua si rezultatele constante obtinute pe parcursul sezonului competitional 2013 i-au adus lui Cosmin Dragnea primul titlu de campion national din cariera sa.

Desfasurata la Straja in perioada 19 - 20 octombrie, cea de-a opta si totodata ultima etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta i-a consolidat lui Cosmin Dragnea ecartul pe care acesta il avea in fata urmaritorilor sai, locul 2 obtinut la Alba Motor Challenge fiind suficient pentru ca pilotul bucurestean sa devina campion national al grupei A.

“Bucuria este enorma. Este un moment deosebit din viata mea si vreau sa-l impart cu toti cei care au fost alaturi de mine pe parcursul intregului an. Trebuie sa multumesc tuturor partenerilor mei pentru ca fara ei aceasta performanta nu ar fi fost posibila. Locul secund de la Straja mi-a consolidat avantajul pe care deja il aveam in fata urmaritorului meu Liviu Savu si am reusit totodata sa obtin un timp foarte bun in clasamentul open unde m-am situat pe pozitia a saptea. Nu am vrut sa fortez mai mult. Nu avea rost sa imi asum un risc inutil si sunt multumit de stategia pe care mi-am impus-o pentru ca in final victoria generala a fost mai importanta decat o victorie de etapa.” declara Cosmin Dragnea la finalul competitiei.

Cel mai important rezultat al carierei de pana acum nu a fost insa intamplator, pilotul bucurestean abordand fiecare etapa cu multa seriozitate si reusind sa obtina maximul posibil la fiecare cursa.

“Parcursul excelent pe care l-am avut de-a lungul sezonului s-a datorat unei pregatiri temeinice si unei masini de concurs impecabila pregatita de catre cei de la Radut Motorsport. Multumesc totodata fanilor si in general tuturor spectatorilor care au fost prezenti pe marginea traseelor de concurs si ne-au sustinut prin aplauzele lor. Incurajarile si suportul lor mi-au dat de foarte multe ori ambitia de care aveam nevoie pentru a obtine niste rezultate bune. Sper ca nu i-am dezamagit si poate cu aceasta ocazie am reusit sa imi mai fac si altii noi. ” declara Cosmin Dragnea extrem de fericit dupa rezultatul obtinut.

Cosmin Dragnea a fost sustinut in sezonul 2013 al Campionatului National de Viteza in Coasta de Mega Image, KFC Romania, ECOYL BENZ, Rombacom, Du Pont, Motul si Andre`s Fast Service.

Credit Foto: Rallyzoom.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe