Cosmin Dragnea bifeaza un nou succes in Campionatul National de Viteza in Coasta

Cosmin Dragnea bifeaza un nou succes in Campionatul National de Viteza in Coasta
Desfasurata in weekendul 8 - 9 iunie, cea de-a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta - Trofeul Teliu de la Brasov, i-a adus pilotului bucurestean Cosmin Dragnea cel de-al treilea podium consecutiv din 2013 in cadrul Grupei A.
Distribuie pe Facebook

Prezent la Brasov pentru cea de-a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta - Trofeul Teliu 2013, Cosmin Dragnea si-a facut un cadou frumos la scurt timp dupa implinirea varstei de 23 de ani: locul secund in cea de-a 30-a cursa din CNVC la care ia startul si, totodata, cel de-al treilea podium consecutiv din 2013 in cadrul Grupei A

„Ma bucur foarte mult pentru podiumul obtinut dar mai ales pentru faptul ca de trei ani reusesc sa fiu prezent la startul tuturor etapelor. Traseul de la Teliu nu pot sa spun ca se afla printre preferatele mele, insa nici nu-mi displace” a explicat Cosmin Dragnea.

Organizata in perioada 8 - 9 iunie, cea de-a treia etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta al Romaniei - Trofeul Teliu de la Brasov, a rezervat numeroase surprize participantilor, conditiile meteo schimbatoare dandu-le batai de cap celor peste 80 de piloti inscrisi la start.

„Proba era acoperita de apa pana la jumatate, apoi, spre final, era uscata, facand ca alegerea pneurilor sa fie si mai dificila. Sambata, la sfarsitul manselor de antrenament, o ploaie torentiala aparuta din senin a facut ca ultima urcare sa se anuleze.” a declarat Cosmin Dragnea.

De asemenea, tanarul pilot bucurestean nu a avut parte nici de o duminica prea linistita. „Daca primele doua urcari le-am facut cu pneuri intermediare si totul a fost in regula, prima mansa de concurs am parcurs-o cu slick-uri, desi mai erau zone umede pe traseu. Chiar daca masina parea ca are o gandire proprie si derapa in acele locuri, am reusit sa imi imbunatatesc timpul, insa, in mansa a doua, am revenit la pneurile intermediare in urma informatiilor primite de la oficialii de la start. Din pacate, cea mai buna optiune pentru aceasta ultima mansa ar fi fost pneurile slick, traseul fiind aproape uscat complet.” a mai spus pilotul Andre`s Fast Service.

„Ma bucur si ma simt din ce in ce mai bine cu noua masina, mai ales atunci cand ma aflu la volan iar noua cutie de viteze este impecabila. Abia astept etapa urmatoare cand mi-am propus sa pilotez putin mai agresiv!” erau concluziile lui Cosmin Dragnea dupa incheierea Trofeului Teliu unde s-a clasat pe locul secund la Grupa A.

Cosmin Dragnea este sustinut in Campionatul National de Viteza in Coasta de Mega Image, KFC Romania, Rombacom, Du Pont, Motul si Andre`s Fast Service.

Credit Foto: Sorin Pop - Rallyzoom.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 12 Iunie 2013