Cosmin Dragnea, cu un pas mai aproape de titlul de campion

Cosmin Dragnea, cu un pas mai aproape de titlul de campion
  • Cosmin Dragnea a obtinut o noua victorie la Trofeul Rasnov 2013
  • Pilotul bucurestean se afla la un singur pas de titlul de campion
  • Urmatoarea etapa va avea loc la Alba Iulia, in perioada 19-20 octombrie
Distribuie pe Facebook

Victoria obtinuta de Cosmin Dragnea la Trofeul Rasnov 2013 il aduce pe pilotul bucurestean cu un pas mai aproape de titlul de campion al grupei A din cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta.

Cosmin Dragnea a bifat la Trofeul Rasnov 2013, eveniment ce s-a desfasurat in perioada 28 - 29 septembrie, cea de-a treia victorie a sa din acest sezon, pilotul bucurestean incheind astfel pe podium toate cele sapte etape desfasurate pana in prezent. Reusita lui Cosmin Dragnea este una extrem de importanta, aceasta venind chiar in fata urmaritorului sau direct, Liviu Savu. Drept urmare, in acest moment, pilotul bucurestean are un avans de 15 puncte in clasament fata de locul doi.

“Imi place foarte mult traseul dintre Rasnov si Poiana iar asta cred ca s-a reflectat in timpul pe care am reusit sa il obtin in cea de-a doua urcare de concurs. Evident victoria reusita este foarte importanta in lupta pentru campionat, unde am adaugat inca 5 puncte importante in fata lui Liviu. Multumesc din nou fanilor prezenti in numar mare pe margine, care si de aceasta data ne-au rasplatit cu aplauze. Cred ca alaturi de o victorie, aceasta este cel mai frumos sentiment de la curse si pentru asta mereu le voi multumi.” declara Cosmin Dragnea dupa Trofeul Rasnov.

Titlul grupei A se va decide in cadrul ultimei etape a Campionatului National de Viteza in Coasta, etapa care va avea loc la Alba Iulia (STRAJA), in perioada 19-20 octombrie. Avansul considerabil din clasamentul general ii confera lui Cosmin Dragnea o marja de siguranta, pilotul bucurestean putand deveni campion chiar si cu o clasare pe locul 8.

“Am inceput campionatul bine si cu o strategie de a termina mereu in puncte. Mecanicii au avut o contributie extrem de importanta pentru locul unde ma situez in acest moment. Mereu mi-au pus la dispozitie o masina perfecta din punct de vedere tehnic, mie ramanandu-mi sa ma concentrez doar la pilotaj. Sper sa obtin titlul de campion la finalul sezonului, aceasta fiind cea mai mare rasplata atat pentru sponsorii care au ales sa fie alaturi de mine si in acest an dar si pentru cei care mi s-au alaturat. Va astept alaturi de mine la Alba Iulia.” concluziona Cosmin dupa un weekend perfect.

Cosmin Dragnea este sustinut in Campionatul National de Viteza in Coasta de Mega Image, KFC Romania, ECOYL BENZ, Rombacom, Du Pont, Motul si Andre`s Fast Service. Un sprijin deosebit la Trofeul Rasnov a fost sustinerea oferita de Hotel Alpin prin dl. Alex Slav.

Credit Foto: Rallyzoom.ro

Distribuie pe Facebook
mai multe