Cosmin Dragnea din nou pe podium

Cosmin Dragnea din nou pe podium
Cosmin Dragnea s-a aliniat la startul celor doua etape de la Paltinis, aceasta fiind a doua oara cand evolueaza pe Mitsubishi-ului Lancer Evo 6. Desi ii lipsesc kilometri la bordul noii masini, Cosmin a reusit sa urce din nou pe podiumul de premiere nu mai putin de trei ori, adunand puncte importante in weekendul de la Sibiu.
Distribuie pe Facebook

Noaptea dinaintea cursei ploaia a cazut necontenit iar pilotii din Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop au luat startul vineri, 21 septembrie, pe o suprafata umeda de concurs. In ciuda vremii nefavorabile Cosmin Dragnea a reusit sa termine prima etapa sibiana pe locul trei al clasei H5, clasa la care sunt inscrise cele mai puternice masini din campionat. Ultima mansa de concurs a fost anulata in urma imprastierii de ulei pe carosabilul umed si Cosmin a avut parte de cateva peripetii.

"Vineri a fost o zi in care am avut de toate si am capatat experienta cat pentru un intreg sezon. Desi ma simt confortabil atunci cand concurez pe ploaie, ceata asternuta pe traseu m-a incurcat putin. De-a lungul acestei etape le-am facut pe toate: m-am invartit pe un ac de par, am derapat pe altele si totul a culminat cu dansul pe uleiul imprastiat pe proba. Am fost a treia masina care a luat startul dupa acel incident si am avut viraje in care am crezut ca ma opresc in parapet." rememora Cosmin Dragnea momentele importante ale etapei de vineri.

Duminica, in cea de-a XIV-a etapa a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop, vremea nu a mai pus probleme suplimentare pilotilor, acestia avand de infruntat cel mai lung si mai tehnic traseu din campionat. Cosmin Dragnea a avut o evolutie constanta, imbunatatindu-si timpii de la o urcare la alta. Din pacate, in timpul primei manse de concurs, cutia de viteze a masinii a cedat, aceasta refuzand sa mai intre in treapta a patra.

"Dupa ce m-am consultat cu echipa de asistenta tehnica, am decis sa nu mai efectuez ultima urcare. Riscurile erau prea mari iar cutia se putea strica de tot." A spus Cosmin Drangea la finalul etapei in care s-a clasat pe locul al cincilea la clasa. Alaturi de Traian Negru, colegul sau din cadrul AFS Rally Team, cei doi au urcat pe locul al treilea in ambele etape in clasamentul rezervat echipelor.

"Din pacate noua masina nu este gata, perioada concediilor de vara dandu-ne peste cap planurile. Sper sa recuperam timpul pierdut si sa reusesc ca macar intr-una din cele doua weekend-uri ramase sa iau startul cu ea." a mai spus Cosmin Dragnea, care alaturi de partenerul sau Andre`s Fast Service lucreaza la pregatirea unui nou Mitsubishi Lancer Evolution.

KFC Romania, Andre's Fast Service, Eurotractari si Shelter Security sunt partenerii care fac posibila participarea pilotului Cosmin Dragnea in Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop. Urmatoarele doua etape sunt programate la Rasnov, in perioada 13-14 octombrie.
Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 25 Septembrie 2012