Cum arata motorsportul din Romania sustinut de YACCO

Am tot scris despre brandul de lubrifianti de origine franceza YACCO. Un pionier in tot ce inseamna sporturi cu motor, fiind uleiul de motor folosit in doborarea a sute de recorduri mondiale. Iata ca si in Romania, YACCO sustine motorsportul romanesc si confirma inca o data ca istoria continua.
Distribuie pe Facebook

Intre marele brand de lubrifianti Yacco si un grup de impatimiti ai vitezei … nu vitezei pe orice sosea, ci vitezei pe traseu montan. Eu, marca de renume am nevoie de piloti care sa scoata sufletul din motor spre incantarea fanilor, ca sa se vada ca uleiul meu nu are egal, ca protejeaza motoarele, eu pilot impatimit al vitezei am nevoie de un ulei bun, care sa-mi protejeze motorul in conditiile in care il solicit si – de un nume in sportul cu motor, care sa ma provoace sa ating culmile cele mai inalte ale succesului si ale reusitei in acest sport. Si pactul e facut repede intre marca de uleiuri Yacco ai nucleul dur al echipei : Costi Stratnic si Aurelian Andronache. "YACCO este un ulei cu o traditie extraordinara in Motorsport, si este o bucurie sa punem si noi ceva in aceasta mostenire" sunt cuvintele lui Costi Stratnic.

YAcco Motorsport

Povestea se deruleaza cu continuitate, de la sine, ca un perpetuum mobile, inceput in 2015 cu un BMW Cup biturbo si Renault CLIO CUP. In 2016 atrage ca un magnet pilotul Ovidiu Zaberca, cu Mitsubishi evo 8. In 2017, continua cu doua surprize de proportii: intra in competitie o Dacie STTC – un monstru care se dueleaza ( ca o ironie ) cu fosta a lui Costi BMW biturbo, actualmente a lui MARIAN NICA. Si ca si cum nu ar fi suficient, se raliaza in 2017 echipei Yacco Racing Team – aspirantul la locui 1 pe podium la open, pilotul bulgar Lyuben Kamenov cu Mitsubishi evo 8.

YAcco MotorsportYAcco Motorsport

YAcco MotorsportYAcco Motorsport

La prima etapa a concursului din acest an echipa a cules multe trofee: Lyuben – locul 2 la Open, COSTI STRATNIC. Locul 1 la GT, Aurelian Dode Andronache!!!! Locul 3 la H3 si Locul 1 la Debutanti si locul 3 la N1 pentru pilotul YACCO MARIAN ANDREI.

Un inceput promitator pentru ceea ce va urma

DACIA LOGAN STCC cu motor Nissan V6, 420 CP, 8500 rotatii pe minut, 1000 kg., sadev gearbox paddleshift, si accelereaza la 100 km pe ora in doar 3 secunde, pilotata de Costi Stratnik. Masina a fost construita in Franta, prototip cu misiunea de a alerga in cursele de turisme. A impresionat in Suedia timp de 4 ani iar acum s-a intors acasa.

YAcco Motorsport

YAcco Motorsport

YAcco Motorsport

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (21) Poze YAcco Motorsport
mai multe