Cupa Resita- Lucien Hora da tonul

Cupa Resita- Lucien Hora da tonul
Etapa a 13-a a Campionatului National de Viteza in Coasta, care se desfasoara la Resita pe celebrul traseu de pe Valea Domanului, incepe sub dominatia localnicului Lucien Hora. La comenzile vechiului sau Ford Escort Cosworth, Luci este primul care coboara sub 2 minute, in a doua mansa de antrenamente. La aproape 3 secunde in spatele sau s-a clasat Paul Andronic (Mitsubishi Lancer Evo IX), iar al treilea Daniel Onoriu (Mitsubishi Lancer Evo VI).
Distribuie pe Facebook
Salutam revenirea lui Heinz Gollner pe Audi RS4, care se afla la primul sau start din acest sezon, dupa castigarea controversatului titlu al sezonului trecut. Evolutia sa de pana acum nu este una prea in forta, fiind abia al 10-lea. Castigatorul ultimei etape de la Ranca, Silviu Dumitrescu pe Dallara 394 a obtinut doar al 5-lea timp.

La grupa A cel mai rapid este Lucian Boroianu (Mitsubishi Lancer Evo IX), care profita de problemele tehnice ale resiteanului Mircea Padurean, iar la grupa N s-a instalat in fotoliul de lider inca de dimineata Dan Anton Luncan pe un Subaru Impreza N11. La doar o zecime de secunda in spatele lui Luncan se afla un alt resitean, Christian Nistoran (Mitsubishi Lancer Evo VI).

Ramaneti aproape pentru rezultatele finale.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Viteza in Coasta DATA PUBLICĂRII: 2 Octombrie 2009